Ömer Çelik’ten Fazıl Say’a destek: Barış isteyeni linç ediyorlar

Güncelleme Tarihi:

Ömer Çelik’ten Fazıl Say’a destek: Barış isteyeni linç ediyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2023 07:00

AK Partili Çelik, “Fazıl Say’ın İsrail’in insanlık dışı saldırılarına karşı çıkan fikirlerinden dolayı Avrupa’daki konserlerinin iptal edilmesini kınıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından, ünlü piyanist Fazıl Say’ın Avrupa’daki konserlerinin iptal edilmesine tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, özetle şunları söyledi: “Karanlık bir zihniyet, medeniyetin tüm değerlerini yok etmek istercesine, İsrail’in insanlık dışı saldırganlığına karşı çıkan ve barışı savunan üniversite öğrencilerini, aydınları, yazarları, sporcuları ve sanatçıları hedef alıyor. Bu çerçevede sanatçımız Fazıl Say’ın İsrail’in Filistin’deki insanlık dışı saldırılarına karşı çıkan fikirlerinden dolayı Avrupa’daki konserlerinin iptal edilmesini kınıyoruz. Dünyada şimdiye kadar itibarlı bilinen bazı yayın organları, utanç verici hedef göstermelerin ilan tahtası durumuna dönüşmüş durumdadır. Bu şebekeler tarafından hedef alınmak her sanatçı ve aydın için onurdur.

SUSMAYACAĞIZ

Haberin Devamı

Bunlar bilsin ki, cinayet ve yalan siyasetleri karşısında susmayacağız. Yalan siyasetleriyle ve hakikat düşmanı propagandalarıyla kimseyi kandıramayacaklar. Sanat, bu hakikat düşmanlarına masum çocuklar ölmesin diye barışın alfabesiyle cevap vermeye devam edecek.”  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!