Ölümü ertelenemedi doğum öne alındı

Güncelleme Tarihi:

Ölümü ertelenemedi doğum öne alındı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 1999 00:00

Haberin Devamı

İngiltere'de hamile bir kadın, kanser yüzünden 6 hafta ömrü kalan kocası ölmeden çocuğunu görebilsin diye 3 hafta erken doğum yaptı. Baba, bebeğini gördükten 12 saat sonra öldü.

Sevinci unutturan acı

Genç Beddall çiftinin üzücü hikayesi geçtiğimiz nisan ayında başladı. İkinci çocuklarına sekiz haftalık gebe olduğunu öğrenen Nikki ve kocasının sevinci uzun sürmedi. Hamilelik haberiyle havalara uçan mutlu çiftin dünyası, birkaç gün sonra, Gareth'in aniden hastalanmasıyla yıkıldı. 30 yaşındaki Gareth'in kan kanseri olduğu ortaya çıktı.

Kanserin ender türü

Royal Liverpool Hastanesi'nde tedavi gören Gareth'in çok ender görülen bir kan kanseri yüzünden sadece altı haftalık ömrü kalmıştı. Genç adam doğacak çocuğu için mücadele ederek, kanseri yenmek istedi. Ancak doktorların ‘‘Hiç ümit kalmadı’’ demesi üzerine Nikki, kocasının çocuğuna bir kez sarılabilmesi için erken doğum yapmaya karar verdi.

12 saat sonra öldü

Üç hafta kala doğuma alınan genç kadın suni sancı verilerek, David adını verdiği bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Gareth, oğluna bir kez sarılabildi ve çocuğunu gördükten 12 saat sonra kansere yenik düştü. Şimdi elinde sadece kocasının oğluyla çekilmiş fotoğrafları kalan Nikki, bunlara bakamadığını söylüyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!