Ölümden döndüler

Güncelleme Tarihi:

Ölümden döndüler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2009 18:30

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında yol kenarında duraklama yapan 38 yaşındaki Taner Ağırman'ın minibüsüne, 38 yaşındaki Sezai Öz yönetimindeki özel otomobil arkadan çarptı.

Minibüsün bagajını açmaya çalışan Ağırman, 2 aracın arasında sıkıştı. Kazada yaralanan dört kişi ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Milas-Bodrum yönünde meydana gelen kazada, İzmir’den Bodrum'a 35 DS 752 plakalı minibüsü ile midye getiren Taner Ağırman, aracını, bagajdan malzeme almak amacıyla yolun sağına çekti. Milas'tan Bodrum'a gelen 48 R 4056 plakalı Sezai Öz'ün kullandığı otomobil, bu sırada minibüse arkadan çarptı. Kaza anında bagajı açmaya çalışan Ağırman, 2 araç arasında kaldı. Ağırman'ı iki aracı ayıran vatandaşlar kurtardı. Yaralılar Taner Ağırman ile özel otomobilde bulunan 28 yaşındaki Sezai Öz, 70 yaşındaki Erkan Öz, 63 yaşındaki Gülsüm Öz ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Ağırman’ın iki bacağının kırıldığı ve belinde zedelenme olduğu belirtildi.

Kazada yaralanan Ağırman’ın yakınları, “Arkadaşımız mecburen burada durmak zorunda kalmış ve başına böyle bir kaza geldi. Aracın lastiği patlasaydı ve değiştirmek zorunda kalsaydı ne olacaktı. Duraklama yapmak için bir emniyet şeridi bile yok” diyerek tepki gösterdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!