Ölümcül Tutku

Güncelleme Tarihi:

Ölümcül Tutku
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2002 16:04

"Bu filmi yapmamın nedeni, seyircileri oturdukları koltuğa mıhlamak ve gerçekten etkilemekti. İnsan ruhunun kötü yanları ile ilgileniyorum ve onları ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Swimfan aslında ruhsal bir gerilim. Her şeyi istediği gibi olan ve hayatı yolunda giden genç bir erkeğin bir gün bir hata yapmasını anlatıyor. Ama büyük bir hata. " Yönetmen John Polson, Ölümcül Tutku'yu (Swimfan) çekme amacını böyle anlatıyor. Doğrusu amacına ulaşmış gibi de görünüyor. (Gösterim Tarihi: 3 Ocak)

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU

Ben Cronin arkadaşları tarafından çok sevilen, çok hoş bir sevgilisi olan spor bursu ile okuluna devam eden iyi bir öğrencidir. Fakat her şey aslında göründüğü kadar da kolay değildir. Her gün çok uzun ve yorucu antremanlardan geçerek üniversitesi bursu için başvurusuna hazırlanmakta, yerel hastanede çalışmakta, ve sevgilisi Amy'e de zaman ayırmak zorundadır.

Ben'in ümit vadeden geleceği, Amy ile yaşadığı kusursuz ve güzel aşk, kasabaya yeni gelen Madison Bell adındaki garip bir kız yüzünden altüst olacaktır. Şehirde yeni bir kız olan Madison, Ben'i etkilemek için çalışmalarına başlamıştır. İlk görüşmelerinde her şey çok masum gözükmektedir. Ama takıntılı ve baştan çıkarıcı bu garip kız daha fazlasını istemektedir. Çok daha fazlasını... Ben'i baştan çıkarmak planlarının yalnızca başlangıcıdır. Öncelikle Ben'in en yakın hayranı olacak sonra da en beklenmedik kabusu Takıntıları bir anda Ben'in etrafını sarmalamış, çılgınlığa ve sonunda da cinayete dönüşecek kadar kontrolden çıkmıştır.

Haberin Devamı

FİLMİN KÜNYESİ 
Yönetmen: John Polson
Senaryo: Charles F. Bohl , Phillip Schneider
Oynayanlar: Jesse Bradford (Ben Cronin) , Erika Christensen (Madison Bell) , Shiri Appleby (Amy Miller) , Kate Burton (Carla) , Clayne Crawford (Josh)
Resmi sitesi:
http://www.swimfanmovie.com/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!