Ölüm durağına beton bariyerli önlem

Güncelleme Tarihi:

Ölüm durağına beton bariyerli önlem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2010 13:48

ADANA'da 2 polis memurunun ölümüyle sonuçlanan kazanın meydana geldiği Fatih Metro İstasyonu girişi, hizmete girdikten ancak 6 ay sonra başka bir kazanın önlenebilmesi için aralıklarla dizilen beton bariyerlerle kapatıldı.

Yaya geçidi olarak da kullanılan metro durağının girişine dizilen beton bariyerleri görenler tepki gösterdi.

Mücahitler Caddesi'nin bitiminde bulunan Fatih Metro İstasyonu'nda geçen çarşamba gecesi meydana gelen kazada, Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları 37 yaşındaki İsmail Özder ve 27 yaşındaki Emre Gildir'in içinde bulunduğu otomobil, metro durağının girişine uçtu. Polis memurları, yaklaşık 10 metre uçan otomobilde can verdi.

Kaza sırasında hasar gören durak girişi, 2 gün süren çalışmanın ardından bugün yayalara açılırken, giriş bölümü, başka bir aracın düşmemesi için beton bariyerlerle çevrildi.

Beton bariyerler, vatandaşların tepkisine neden oldu. Durak girişinin yanlış yere yapıldığını ileri süren bazı kişiler, “Eğer burası daha ileri yapılsaydı, 2 polis memurumuz yaşıyor olacaktı. Ancak bugün onlar öldü, yarın başkaları ölecek. Yer yanlışlığı nedeniyle şimdi de beton bariyerlerle çevrili bir alan yaratıldı. Bu kadar ilkel ve komik bir görüntü olamaz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!