Ölüm arkadaşının yazlığında buldu

Güncelleme Tarihi:

Ölüm arkadaşının yazlığında buldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2008 00:00

Almanya’dan izne gelen Okumuş ailesi, Sakarya’da yazlığı olan arkadaşlarını ziyaret etti. Baba Metin Okumuş, denizde boğulma tehlikesi geçiren büyük oğlu Gökhan’ı kurtarmak isterken, kendisine yardım eden küçük oğlu Volkan’la birlikte can verdi.

SAKARYA’nın Kocaali İlçesi’nde, 4 gün önce denizde boğulma tehlikesi geçiren büyük oğlunu kurtarmak isterken küçük oğluyla birlikte boğulan Metin Okumuş’un, memleketinden çalıştığı Almanya’ya dönerken arkadaşının daveti üzerine yazlığa geldiği öğrenildi. Almanya’nın Berlin kentinde temizlik firması sahibi olan Metin Okumuş (52), ailesiyle birlikte 16 Temmuz’da yaz tatili için Türkiye’ye geldi. Memleketleri Artvin’in Arhavi İlçesi’nde kalan Okumuş ailesi, burada oğulları Gökhan’a (21) nişan yaptı. Metin Okumuş, Almanya’ya dönmeden önce eşi Nurdan, Gökhan ve oğlu Volkan (18) ile Sakarya’nın Kocaali İlçesi’nde Gebzeliler Sahil Sitesi’ndeki yazlık evinde tatilini geçiren ve kendisi gibi Berlin’de oturan arkadaşı Rasim Özkara’ya uğradı.

Karadeniz’de can pazarı

Birkaç gün burada kalacak olan Okumuş ailesi, arkadaşlarıyla birlikte sahile indi. Öğle saatlerinde denize giren Gökhan Okumuş, bir süre sonra Karadeniz’in dalgalarına kapıldı. Oğlunun dalgalar arasında çırpındığını gören Metin Okumuş da yardım için küçük oğlu Volkan Okumuş ile birlikte denize girdi. Karadeniz’de can pazarı yaşayan baba ve oğullarının yardımına Rasim Özkara ile sahildekiler koştu. Boğulmakta olan Gökhan Okumuş kurtarılırken, onu kurtarmak için denize giren baba Metin Okumuş ile küçük oğlu Volkan Okumuş denizde kayboldu. Metin Okumuş’un cesedi olaydan kısa bir süre sonra bulunurken, Volkan Okumuş’un cesedine ise hálá ulaşılamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!