Ölmeden miras kavgası

Güncelleme Tarihi:

Ölmeden miras kavgası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 1997 00:00

Haberin Devamı

Efsane sanatçı Frank Sinatra ölmeden, 200 milyon dolarlık (35 trilyon lira) serveti, eşi ve çocuklarını birbirine düşürdü.

Evlatları iddialı

81 yaşındaki Sinatra'nın önceki eşinden dünyaya gelen çocukları 57 yaşındaki Christine, 53 yaşlarındaki Frank Jr. ve Nancy, ‘‘200 milyon doların yanı sıra babamızın şarkıları, puroları, spagetti sosuna kadar her şeyi ve bunların gelirleri bize ait olmalı’’ diyorlar.

Trilyonluk hesaplar

Bir zamanlar sahnelerin en seksi kadınlarından olan, Sinatra'nın dördüncü eşi Barbara ise 21 yıl önce evlendiği efsane sanatçının muazzam mirasında tüm hakkın kendisine ait olduğunu iddia eti. Barbara şöyle dedi:

Hayatımı ona adadım

‘‘Ben ona yaşamımı adadım. Hasta günlerinde de yanından ayrılmadım. Frank'ın son meleği benim. Beni görmesi bile acılarını dindiriyor, hayat veriyor. Onun servetini tabii ki sadece ben hak ediyorum...’’

Sanatçı kahroluyor

Kalp ve böbrekleri iflas eden ve yatağa mahkûm hale gelen Sinatra ise, eşi ve çocuklarının para için birbirlerine düşüp, ölümünü beklemesine çok üzülüyor. Dostlarına göre Sinatra çaresiz ve gelişmeleri endişeyle izliyor.

Bunamanın pençesinde

Sinatra ile son röportajı yapan CNN'in sunucusu Larry King ise, Frank Sinatra'nın bunadığını belirtti. King'in verdiği bilgiye göre, Sinatra'nın hafızası da yerinde değil ve eşlerinin isimlerini bile şaşırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!