Öldürmekle tehdit etti

Güncelleme Tarihi:

Öldürmekle tehdit etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2006 00:46

Öldürülen Sultan Gümüş, geçen aralık ayında eniştesinin tacizine ilişkin suç duyurusu sonrası Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nde verdiği ifadesinde şunları söyledi:

"Babam yok, öldü. Annemle ağabeyim Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmaktadır. Ağustos ayında ablamın evine misafirliğe gittim. Ablam, eniştem ve 5 yaşındaki yeğenimle birlikte aynı odada ayrı yataklarda yattık. Gece yarısı ayağım gıdıklandığı için uyandım. Eniştem cinsel organını göstererek bakmamı istedi. Bakmayarak, yataktan kalkıp yeğenimin yanına gidip yattım. Bakmam için beni yumrukladı. Yine bakmayınca eniştem ablamın yanına döndü. Ben de sabah evimize gittim."

HAFTADA BİR TACİZ

Okulunda sabahçı olduğunu belirten Sultan Gümüş ifadesini şu çarpıcı sözlerle sürdürdü:

"2-3 gün sonra eniştem kendilerindeki yedek anahtarla evimize girdi. Evde kimse yoktu. Yalnızdım. Kapıyı, pencereyi kapattı. Elbiselerimi çıkarttı. Kendisi de kıyafetlerini çıkarıp, soyundu. Bacaklarımı okşadı. Beni yüzü koyun yatırdı, arkama geçerek, cinsel organıyla ilişkiye girmeye çalıştı. Başaramayınca sürtündü. Yarım saat bu şekilde bana tacizde bulundu. Daha sonra giyinip, gitti. Bu yüzden popom acıyordu. Eniştem haftada bir bu şekilde bana tacizde bulunmaya devam etti. Ben olayı anneme ve ablam Zeliha’ya anlattım. Eniştem de beni kimseye söylememem için öldürmekle tehdit etti. Okulda öğretmenlerimden birine de söylemiştim."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!