Öldüren yumruk

Güncelleme Tarihi:

Öldüren yumruk
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

MÜSİAD toplantısından çıkan işadamı, otopark kâhyasını Mercedes'inde oturduğu için yumruklayıp kaçtı. Kahya hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi.

OLAY, Mecidiyeköy'deki Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği' nin (MÜSİAD) yanındaki otoparkta önceki gece meydana geldi. Solmaz Ev Gereçleri ve Glasko İnşaat şirketleri sahibi Sinan Solmaz, lüks Mercedes otomobilini otoparka bıraktı. Çıkışta otoparka gelen Solmaz, 24 yaşındaki kâhya Musa Amanver-mez'in sürücü koltuğunda oturduğunu görünce sinirlenerek hakaretler etmeye başladı. Karşılık vermesi üzerine kâhyaya iki yumruk atan Solmaz daha sonra otomobiline bindi ve hızla uzaklaştı.

Yere yığıldı

Bir anda kendini yerde bulan Amanvermez yüzünü yıkamak için gittiği yandaki hanın tuvaletinde aniden fenalaşarak yere yığıldı. Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Musa Amanvermez, yolda hayatını kaybetti. Olayın görgü tanığı 15 yaşındaki Mert Güvenç, ‘‘Musa ağabey 320 Mercedes otomobilde oturuyordu. Sahibi gelip, hakaretler etmeye başladı, Musa ağabey cevap verince yumruk atmaya başladı. Bağırıp çağıran sürücü otomobiline binip hızla hareket etti’’ dedi.

Kayıplara karıştı

Polis, görgü tanıkları ile birlikte MÜSİAD'a giderek yöneticilerin fotoğraflarından Sinan Solmaz'ı teşhis etti. Polis Solmaz'ı ararken olayı duyarak hastaneye koşan Fadime Amanvermez kardeşinin öldüğünü duyunca gözyaşlarına boğuldu.

Hastane koridorlarını inletti

Otoparka bırakılan Mercedes'in içinde oturduğu için saldırıya uğrayan kâhya Musa Amanvermez (yanda) yaşamını yitirdi. Kardeşinin ölüm haberini alan abla Fadime Amanvermez hastanede sinir krizleri geçirdi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!