Okuldan sonra garsonluk yapıyordu

Güncelleme Tarihi:

Okuldan sonra garsonluk yapıyordu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2014 16:37

Konya'da önceki gün 'Devrim şehidi' Kubilay'ı anma töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ileri sürülen lise öğrencisi 16 yaşındaki M.E.A., dün okulundan alınarak çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. M.E.A'nın okuldan sonra garsonluk yaptığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KAFELERDE GARSONLUK YAPARAK OKUL HARÇLIĞINI ÇIKARTIYORMUŞ

16 yaşındaki M.E.A., babası Mehmet A.’dan boşanıp ikinci evliliğini yapan annesi Nazmiye G.’nin yanında kalıyor. Meram Endüstri Meslek Lisesi Makine Teknik Resim Bölümü 11’inci sınıf öğrencisi olan M.E.A., bir yandan eğitimini sürdürürken bir yandan da harçlığını çıkarmak için kafede garsonluk yapıyor.

Okuldan sonra garsonluk yapıyordu

Oğlunun tutukluğuna avukatlar aracılığıyla itirazda bulunduklarını ifade eden anne Nazmiye G., "Konu sonuçlanıncaya kadar fazla dillendirmek istemiyorum. Şu an konuşmak istemiyorum" dedi. Avukat Barış İspir, savunmasını üstlendiği liseli M.E.A. ile bugün cezaevinde görüştü. Bu görüşmenin ardından kısa bir açıklama yapan avukat İspir, "Annesinin ve dedesinin ellerini öptüğünü söyledi, bütün arkadaşlarına selam gönderdi. İyi görünüyordu" dedi.

16 YAŞINDAKİ M.E.A'NIN ANNESİ

Haberin Devamı

Okuldan sonra garsonluk yapıyordu

ANNE: KONUŞMAK İSTEMİYORUM

Oğlunun tutukluğuna avukatlar aracılığıyla itirazda bulunduklarını ifade eden anne Nazmiye G., "Konu sonuçlanıncaya kadar fazla dillendirmek istemiyorum. Şu an konuşmak istemiyorum" dedi.

Avukat Barış İspir, savunmasını üstlendiği liseli M.E.A. ile bugün cezaevinde görüştü. Bu görüşmenin ardından kısa bir açıklama yapan avukat İspir, "Annesinin ve dedesinin ellerini öptüğünü söyledi, bütün arkadaşlarına selam gönderdi. İyi görünüyordu" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!