Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dehşet

Güncelleme Tarihi:

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dehşet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 07:18

İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde çalışan hasta karşılama görevlisi Erdi Yiğit (27) bir hasta yakını tarafından önce bıçaklandı sonra da silahla vuruldu. Bir taksicinin de silahla yaralandığı olayı gerçekleştiren 2 kişi gözaltına alındı. Saldırganlardan M.C.’nin uyuşturucu ve gaspın da aralarında bulunduğu 12 suçtan kesinleşmiş hapis cezaları olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dehşet
Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne hasta getiren 2 kişi hasta karşılama görevlisi Erdi Yiğit ile tartıştı. Şüpheli kişi Yiğit'i önce bıçakladı, ardından da kaçmaya çalışan Yiğit'in arkasından silahla ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Yiğit ağır yaralandı.

Silahtan çıkan kurşunlarla hastanenin önünde taksicilik yapan Turan Kaleli de (51) hafif şekilde yaralandı. Aynı hastanede tedavi altına alınan Yiğit'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olay sonrası hastanenin acil servisi gece saat 01.00'den itibaren kapatıldı. Gelen hastalar ise diğer hastanelere yönlendirildi.

Haberin Devamı

Olayın ardından Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından olaya karışan Y.C. ile kardeşi M.C’yi gözaltına aldı. M.C.’nin 8 hırsızlık, 2 uyuşturucu kullanmak ve 2 gasp olayından hakkında kesinleşmiş hapis cezaları bulunduğu ortaya çıktı. M.C, emniyete, getirdikleri hastayla ilgilenilmemesi nedeniyle olayın yaşandığını öne sürdü.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dehşet

BAKMADAN GEÇME!