Ogün Samast, hastaneye kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Ogün Samast, hastaneye kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2007 09:54

AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesi olayı ile ilgili Kandıra F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ogün Samast, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nin Acil Servisi'nde tedavi altına alındı. Yaklaşık, iki saat boyunca hastanede kalan Ogün Samast'a serum takıldı.

Haberin Devamı

Yüksek güvenlikli Kandıra (F) Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve 21 Şubat tarihinde şiddetli karın ağrısı şikayetiyle rahatsızlanarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne getirilen ve burada yapılan tetkiklerinin ardından ‘Akut apandisit’ ameliyatı yapıldı.

Samast, bu akşam saat 08.00 sıralarında ateş ve şiddetli karın ağrısı şikayetiyle cezaevi ambülans aracıyla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastane çevresinde polis ve Jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Acil Serviste serum bağlanan ve bağırsak enfeksiyonu teşhisiyle uzman doktorlar tarafından tedavi altına alınan Ogün Samast, yaklaşık iki saat boyunca burada gözlem altına alındı. Tedavisi tamamlanan Samast, cezaevi ambülans aracıyla tekrar Kandıra F Tipi Cezaevi'ne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!