'Oğul benim değil mi istediğim gibi öldürürüm'

Güncelleme Tarihi:

Oğul benim değil mi istediğim gibi öldürürüm
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2009 12:10

Yalova'da 3 çocuk babası 69 yaşındaki İlhami A., Hollanda'dan gelen 38 yaşındaki oğlu Aydın A.'yı av tüfeğiyle vurarak öldürdü, eşi Sıdıka A.'yı da (75) dipçik darbesiyle yaraladı. Gözaltına alınan öfkeli babanın, ''Oğul benim değil mi istediğim gibi öldürürüm'' sözleri şoke etti.

Haberin Devamı

Hollanda doğumlu olan ve 15 yıldır Yalova gelmeyen bir kız çocuğu babası Aydın A. geçen hafta babası İlhami A.'yı telefonla arayarak kendisini ziyaret eden annesi Sıdıka A. ile Yalova'ya gelmek isteğini söyledi. Eşi Sıdıka A.'ya ait bir arsayı satmak isteyen ve eşi buna karşı çıktığı için sık sık tartışan İlhami A., annesine destek veren ve her telefon görüşmesinde tartıştığı oğluna, "Sen buraya gelme görmek istemiyorum. Kesinlikle gelme. Sadece anneni gönder. Gelirsen çok kötü şeyler olacak" dedi.

 

'NEDEN GELDİN' DEDİ, VURDU

İlhami A.'nın tehditlerine rağmen Yalova'ya gelen anne-oğul dün eve geldiler. Kapıyı elinde av tüfeğiyle açan İlhami A., daha valizleri bile içeri almadan silahı oğluna yönelterek, "Ben sana gelme demedim mi? Neden geldin?" diyerek bir el ateş etti. Öfkeli baba, fişeğin isabet etmemesi üzerine tüfeğin dipçiğiyle oğlunun başına vurarak silahı ikinci kez ateşledi. Sağ göğsünden vurulan Aydın A. kanlar içinde yere yığıldı. Olay sırasında eşine engel olmak isteyen Sıdıka A.'nın da aldığı dipçik darbeleriyle kolu kırıldı.Kavga ve silah sesleri üzerine dairenin önüne gelen komşular gördükleri manzara karşısında şok geçirdiler. 112 Acil Servis ambulansı ile Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aydın A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Haberin Devamı

Gözaltına alınan İlhami A., polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, Yalova Kapalı Cezaevi'ne gönderilen İlhami A.'nın Hollanda'dan emekli olduktan sonra Yalova'ya yerleştiği ve yılda bir kez bu ülkeye gittiği öğrenildi.

 

'OĞUL BENİM DEĞİL Mİ'

Öfkeli baba, basın mensuplarının “Oğlunuzu neden öldürdünüz?” sorusu üzerine, “Oğul benim oğlum. Size ne? İstediğim gibi öldürürüm. Siz karışamazsınız” dedi.

 

   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!