Öğretmenler gününde öğrencisini toprağa verdi

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler gününde öğrencisini toprağa verdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2009 13:12

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 8 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Serhat Topal, gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreninde Öğretmenler Günü'nde öğrencisini toprağa veren öğretmeni büyük üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı

Koyulhisar ilçesinde D-100 kara yolunun Gökdere köyü yakınlarında, dün arkadaşlarıyla oynarken yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarpması sonucu yaşamını yitiren Gökdere Köyü İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Serhat Topal'ın cenazesi, ilçe hastanesi morgundan alınarak Gökdere köyüne getirildi.

Topal'ın cenazesi köy camisinde Koyulhisar Müftüsü Mahmut Taşyapan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından köy mezarlığına toprağa verildi.

Cenazeye Topal'ın ailesi ve yakınları ile Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, Belediye Başkanı İlhan Eren, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Rıfkı Kulaksız, İlçe Emniyet Amiri Bülent Tansel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çifçi, ilçedeki okul müdürleri, öğretmenler, köylüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Sündük ve cenazeye katılanlar kazada yaşamını yitiren Serhat Topal'ın acılı babası Suat Topal ve aile bireylerine başsağlığı dileğinde bulundu.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NDE ÖĞRENCİSİNİ TOPRAĞA VERDİ

Cenazeye katılan Serhat Topal'ın öğretmeni Adem Kuşkuş ise ayrı bir acı yaşadı. Öğretmenler Günü'nde 24 öğrencisinden biri olan Serhat'ı toprağa vermenin üzüntüsü içerisinde olan Adem öğretmen, öğrencisinin mezarı başında dua etti.

Köyde vekil öğretmen olarak görev yapan Kuşkuş, dün olayı duyunca hemen kaza yerine gittiğini belirterek, “Meslek hayatımdaki ilk görevimde böyle bir acıyla karşı karşıyayım” dedi.

Koyulhisar Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çifçi de trafik kazasında bir öğrencilerini kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını ifade ederek, “Bugün Öğretmenler Günü. Bu günün sevincini yaşamak varken, öğrencimizi kaybetmemiz bizleri tamamen kedere boğmuştur. Kendi evladımızı kaybetmiş gibi üzüntü içerisindeyiz” diye konuştu.

Koyulhisar'da dün Reşadiye yönüne giden Engin Pazar'ın (19) kullandığı 58 KA 440 plakalı minibüs, D-100 kara yolunun Gökdere köyü girişinde Serhat Topal'a (8) çarpmış, Topal olay yerinde hayatını kaybetmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!