Öğretmene dayak suçlaması

Güncelleme Tarihi:

Öğretmene dayak suçlaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2010 13:27

SAMSUN’da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni M.U.’nun derste öğrencisi 12 yaşındaki B.Ç.’yi dövdüğü iddia edildi. Öğretmen M.U. iddiaları kabul etmezken kız öğrencinin ailesi ise pazartesi günü hem savcılığa hem de Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayette bulunacaklarını belirtti.

Haberin Devamı

Bir ilköğretim okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgi Öğretmenliği yapan M.U., iddiaya göre ders sırasında 7’nci sınıf öğrencisi B.Ç.’yi ensesine yumruk atarak dövdü. Aldığı darbelerle şaşkına dönen B.Ç. akşam eve gittiğinde de şiddetli baş ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne götürülen B.Ç., ailesine öğretmeninden dayak yediğini söyledi. Bunun üzerine baba Kemal Ç. okul yönetimine ve öğretmene tepki gösterdi. Baba Kemal Ç., “Kızım eve geldiğinde sürekli başının ağrıdığını söyledi. Biz de hemen hastaneye getirdik. Bize daha sonradan öğretmeninin dövdüğünü belirtti. Bu olayın peşini bırakmayacağım. Öğretmen hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de savcılığa da pazartesi günü şikayette bulunacağım” dedi.

Haberin Devamı

B.Ç. ise sıra arkadaşıyla birlikte ödev sormak için M.U.’nun yanına gittiklerini, daha sonra öğretmeninin kendisini iteklemeye başladığını söyledi. B.Ç., “Ne olduğunu anlamayadan bana vurmaya başladı. Arkadaşlarımın önünde beni küçük düşürdü. Öğretmenimden şikayetçiyim” diye konuştu. M.U. ise iddiaların doğru olmadığını söyleyerek konuşmak istemediğini belirtti. Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!