Öğrenci servisi kaza yaptı: 14 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Öğrenci servisi kaza yaptı: 14 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2010 10:29

Çorum'un Sungurlu ilçesinde öğrencileri taşıyan minibüs ile öğretmenlerin içinde bulunduğu otomobilin çarpışması sonucu 14 kişi yaralandı.

Yörüklü köyü ilköğretim okulundan İkizli köyüne öğrencileri taşıyan Kadir Kayretli (46) yönetimindeki 19 M 5677 plakalı minibüs, Dertli köyü girişinde Ahmet Çırakoğlu (30) yönetimindeki 19 EE 407 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada şoförler ile minibüste bulunan 7 kız, 1 erkek öğrenci ve otomobilde bulunan Enes Akmaz (35), Sevil Yağlı (28), Döne Mandıralıoğlu (25) ve Memiş Gezkaya (28) yaralandı. Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Kadir Kayretli, Çorum Devlet Hastanesine sevk edildi.

Sungurlu Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yörüklü İlköğretim Okulunda taşımalı eğitim gören 8 öğrenciyi taşıyan minibüsün Dertli köyü girişindeki virajda, içerisinde İkizli köyü ilköğretim okulunda görevli öğretmenlerinin bulunduğu otomobille çarpıştığını belirtti.

Kazanın ardından yaralıların hastaneye kaldırıldığını belirten Dursun, öğretmen ve öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu, yapılan tedavinin ardından taburcu olduklarını, kaburga kemikleri kırıldığı tespit edilen Kayretli'nin ise Çorum'a sevk edildiğini söyledi.
Hürrem Dursun, Milli Eğitim Müdürlüğünden getirtilen bir minibüsle öğrencilerin jandarmaya götürülerek ifadeleri alındıktan sonra İkizli köyüne götürüldüklerini ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!