Öğrenci gibi gidip hırsızlık yaptı

Güncelleme Tarihi:

Öğrenci gibi gidip hırsızlık yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2009 16:59

ÇORUM’un Osmancık İlçesi’nde özel bir deshaneye kayıt yaptıracakmış gibi gilen 22 yaşındaki Nihal Y., biri öğretmen iki kişinin çantasından 285 TL, kredi kartı, fotoğraf makinesi ve cep telefonu çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Dün meydana gelen olayda, Nihal Y., özel bir dershaneye giderek kayıt yaptırmak istediğini söyledi. Görevlilerin form almak için dışarı çıkmasından faydalanan genç kız, dershanede öğretmen olan S.S.’nin çantasından 135 TL'yi, cep telefonunu, fotoğraf makinesini ve görevli F.A.’nın da içerisinde 150 TL ile kredi kartı olan çantasını çalarak kaçtı.

Polise haber verilmesi üzerine dershaneden çıkışı ve girişi güvenlik kameralarına yansıyan Nihal Y., daha sonra polis tarafından dün akşam Çorum’dan Merzifon'a gitmek üzereyken yolcu minibüsünde yakalandı. Bugün Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Nihal Y., hırsızlık hastalığı olarak nitelendirilen ‘kleptomani’ hastası olduğunu belirterek, “Bunu istem dışı yaptım. İstemeyerek hırsızlık yaptım. Kendime engel olamadım” dedi.
İfadesinin ardından genç kız adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!