Oğlunu öldüren kadın eşinden af diledi

Güncelleme Tarihi:

Oğlunu öldüren kadın eşinden af diledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2008 17:07

Samsun'da 1.5 yaşındaki oğlunun boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan kadın, duruşma sonrası eşinin elini öperek af diledi.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki davada, yaklaşık 4 ay önce Gazi Osman Paşa Mahallesi'ndeki evinde 1.5 yaşındaki oğlu Ramazan'ın boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Emine Kesimoğlu'nun (34) yargılanmasına devam edildi.

“Kasten çocuğunu öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen ve hakkındaki iddianamede, Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi raporuna göre akıl hastası olduğu belirtilen sanık, bugünkü duruşmada eşinin kendisini hakkında boşanma davası açtığına dair dilekçeyi mahkeme heyetine gösterdi.

Duruşma, sanığın Adli Tıp Kurumu'ndan istenen akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair raporun beklenmesi için ertelendi.

Duruşma sonrası sanık kadın kocasının elini öpüp boynuna sarılarak, “Geçmiş bayramın kutlu olsun. Beni affet” dedi.

İDDİANAME

Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sanığın 3 yıldan bu yana akıl hastası olduğu ve işlediği fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılayamayacak durumda olduğu ifade edilerek, TCK'nın ilgili maddesi gereğince hakkında yüksek güvenlikli bir sağlık kurumunda koruma ve tedavi altına alınması talep ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!