Oğlumu o kadın dövdü

Güncelleme Tarihi:

Oğlumu o kadın dövdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 01:11

Türkiye’nin büyük beden mankeni Gözde Bahadır, 6 yaşındaki oğlunun, boşandığı kocasının eşi tarafından darp edildiğini iddia ederek savcılığa başvurdu. Çocuğun vücudundaki morluklar savcılık talimatı ile kayıt altına alındı.

Haberin Devamı

2011’de “XL (Extra Large) Model Kraliçesi seçilen Gözde Bahadır (37) pilot eşi B.Ö.A.’dan 2010 yılında boşandı. Çiftin çocukları B.B.A.’nın velayetini anneye verdi ve haftanın iki günü babası tarafından alınması kararlaştırıldı. Eski eşleri karşı karşıya getiren olay geçtiğimiz 20 Eylül günü yaşandı. İki günü babasında geçiren B.B.A.’yı, babasının yeni eşi İ.G.A. getirdi. Gözde Bahadır o anda yaşadıklarını Darıca Polis Merkezi Amirliği’nde verdiği ifadede şöyle anlattı: “B.’yi eski eşimin şuanki eşi getirdi. Kapıda oğlumu görünce ne yapacağımı şaşırdım ve elinde bulunan çantaları aldıktan sonra doğruca Farabi Devlet Hastanesi’ne götürdüm. Yapılan tedavi sonuçları doktor raporuna işlendi. Çocuğum büyük ihtimalle, eski eşim pilot olduğu için uçuşta olduğundan, evde İ. İsimli bayanla kalmış ve bayan tarafından darp edilmiştir. Darp nedeni ile hem eski eşim B.Ö.A. ve İ.G.A’dan davacı ve şikâyetçiyim.” B.B.A. ise kayda alınan ifadesinde, İ.A.G’nin kendisini dövdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

VÜCUDUNDA ÇÜRÜK OLUŞTU

B.B.A. için hastanede hazırlanan darp raporunda özetle şu ifadeler yer aldı: “Sol göz üstünde ve sağ göz üzerinde çürükler var. Sol kulak kısmında ve karın bölgesinde çürükler var.” B.B.A.’nın vücudundaki darp izleri, nöbetçi savcının talimatı ile polislerce fotoğraflanarak kayda alındı. Olay ile ilgili suçlanan İ.G.A ve B.Ö.A. açıklama yapmak istemediklerini söyledi.

‘SAVCILIĞA BAŞVURACAĞIZ’

Gözde Bahadır’ın avukatı Yasemin Bal, benzer durumların daha önce de birkaç kez yaşandığını, ancak son olayda çocuğun vücudunda ciddi darp oluştuğuna işaret etti. Av. Bal, çocuğun babası ile ilişkisinin kesilmesi için aile mahkemesine başvuracaklarını, aynı zamanda kasten yaralama suçundan savcılığa başvuruda bulunacaklarına işaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!