Oğlum olduğunu fark edememişler

Güncelleme Tarihi:

Oğlum olduğunu fark edememişler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2012 00:00

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ise olayı şöyle anlattı:

Haberin Devamı

Aslında masum ölçekte bir olay abartılı, maksatlı yansıtılmış. Gençlik Kolları Başkanı’yla alakalı ufak bir tartışma yaşanmış. Oğlumun da çok yakın arkadaşı. Oğlum ‘Ben gidip bir bakıp geleyim’ dedi. Danışmanımla birlikte emniyete gitmişler. Polislerde sanki emniyete baskın var gibi bir algılama olmuş. Önceden de herhalde fark edememişler oğlum olduğunu. Daha sonra danışman ‘Bu vekilimizin oğlu’ demiş. İtme, kakma olmuş, ciddi bir darp olayı yok. Biraz tartaklamaya kalkmışlar çocuğu.

Müdürü aradım

Maalesef emniyet mensubu da olsak kitle, insan psikolojisini bilmeden hareket edenler olabiliyor. O andaki psikolojik durum nedeniyle ortaya çıkan nahoş bir tablo.
Dörtyol Emniyet Müdürü’nü, kaymakamı aradım ‘Olaya müdahil olun, el koyun. Herhangi bir tatsızlık olmasın’ dedim. Daha sonra vali ve il emniyet müdürü beni aradılar, onlara da söyledim. ‘Öpüşün, barışın’ deyip karşılıklı muhabbetle çözülebilecek bir konuydu. Mesele adliyeye intikal edince, teşhise başvurunca doğal olarak görevli arkadaşlar kimlerse sıraya koydurup teşhis ettirmeye çalışmışlar. Bizim böyle bir talebimiz yok, oradaki idarecinin tutumuna bağlı. İnsanlar maalesef öküz altında buzağı arıyorlar. Biz vatan millet bayrak eksenli yetişme tarzımız gereği, sonuna kadar emniyet teşkilatımızın da, askerimizin de her dem yanındayız. Ayaklarına bir çakıltaşı değsin istemeyiz. Çok nahoş, bizi de üzen bir görüntü çıktı, çok canım sıkıldı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!