Oğlu linç edildi kendisi davalık oldu

Güncelleme Tarihi:

Oğlu linç edildi kendisi davalık oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 23:42

İzmir'de geçen yıl 7 Ekim’deki Kobani eyleminde başından kurşunla vurulup linç edilerek öldürülen Ekrem Kaçaroğlu’nun babası Bedrettin Kaçaroğlu hakkında, oğlunu kurtarmak isterken iki sivil polise taşla vurduğu iddiasıyla “kamu görevlisini silahla yaralama”dan 1.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haberin Devamı

İddianamede baba Kaçaroğlu’un oğlunun yaralandığını görmesi üzerine mahalleye geldiği belirtilerek, “Oğlunu hareketsiz olarak gördüğü, eline geçirdiği taş ve sopalarla karşıt görüşlü kişilere saldırıya geçtiği, orada görevli olan kolluk görevlilerini, taşla kafalarına vurarak yaraladığı anlaşılmıştır” denildi.

BİLMİYORDUM

Olayda Komiser Yardımcısı Önder Uçar ve polis Mahmut Turgut’un yaralandığı belirtildi. İki polis, üzerlerinde resmi üniforma veya polis yeleği olmadığını, ellerinde telsiz bulunduğunu belirtti. Kaçaroğlu ise oğlunu yerde görmesi nedeniyle etraftaki kişilere saldırdığını, bu kişilerin de oğlunu linç edenler olduğunu sandığını anlattı, “Şikâyetçi iki kişinin polis olduğunu bilmiyordum” dedi. Kaçaroğlu’nun öldürülmesiyle ilgili İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde iki sanık tutuksuz yargılanıyor. Yargılamaya bugün devam ediliyor. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!