Ödül, evlat acısını dindirir mi

Güncelleme Tarihi:

Ödül, evlat acısını dindirir mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2008 11:33

Brezilyalı Sandra Corveloni, Cannes'da kazandığı en iyi kadın oyuncu ödülünü almaya, yeni doğan bebeğini kaybettiği için gidemedi.

Haberin Devamı

Dün sona eren 61. Cannes Film Festivali geride pek çok hatıra bıraktı... Ödül kazananların sevinci geceye damasını vurdu. Ama törende bir ödül vardı ki pek çok kişinin yüreğini burktu.

Jüri başkanı Sean Penn, en iyi kadın oyuncu ödülünü  Brezilya yapımı Linha de Passe'deki yorumuyla Sandra Corveloni'nin kazandığını anons ettiğinde filmin iki yönetmeni Walter Salles ile  Daniela Thomas önce şaşkınlıkla birbirlerine bakıp sonra sahneye çıkarak ödül için teşekkür konuşması yaptılar.

Ödülü  Sandra Corveloni'nin adına alan Thomas "Sandra şu anda bir insan için başa çıkması çok zor olan bir durumla mücadele ediyor. Hamileydi ve yeni doğan bebeğini kaybetti. Bu ödül belki onun acısını biraz olsun hafifletir " dedi.

Bu konuÅŸmanın ardından Corveloni'nin durumunu o anda öğrenen pek çok kiÅŸinin gözleri doldu. Kariyerini tiyatroda sürdüren Sandra Corveloni ilk sinema filmi Linha de Passe'de canlandırdığı bekar anne rolüyle bu ödüle deÄŸer görüldü.  Thomas ve Salles ödülü Corveloni'nin adına Jean Reno'nun elinden aldı.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!