Obama’nın uğruna öldü

Güncelleme Tarihi:

Obama’nın uğruna öldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2012 15:36

ABD Başkanı Barack Obama'nın seçim ekibinde yer alan 29 yaşındaki Alex Okrent, Chicago’daki kampanya merkezinde fenalaşarak öldü. Okrent, tam bir Obama hayranı olarak biliniyordu.

Haberin Devamı

Aslen Illinous eyaletinden olan Okrent, 2004 Senato kampanyasından bu yana Obama ekibiyle birlikte çalışıyordu.

Okrent’in ölümü, sadece Demokrat Parti’de değil, Cumhuriyetçi Parti’de de ses getirdi. Obama, bizzat gencin ailesini arayarak başsağlığı diledi ve kampanya merkezine bağlanarak taziyelerini dile getirdi. Aynı şekilde Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Mitt Romney de Twitter üzerinden aileye ve Demokrat Parti kampanya ekibine başsağlığı diledi. Buna karşılık Obama’nın üst düzey danışmanlarından David Axelrod da yine Twitter’dan Cumhuriyetçi Parti’den gelen mesaja yanıt verdi ve teşekkür etti. Demokrat Parti’yi üzüntüye boğan ölümün nedeni henüz açıklık kazanmadı.

Okrent, Obama’nın destekçilerinden biriydi. Arkadaşlarına ve ailesine, doğumgününde kendisine hediye alınması yerine Demokrat Parti'ye ve Obama’nın seçim kampanyasına bağışta bulunmalarını istiyordu.

Haberin Devamı

OBAMA'YA KALP DAYANMIYOR
Geçtiğimiz hafta da ABD'nin Ohio eyaletinde 70 yaşındaki Josephine “Ann” Harris, Obama ile tanıştıktan saatler sonra hayatını kaybetmişti. Kalp krizinden yaşamını yitirdiği tahmin edilen Harris'in ölümü, ABD Başkanı'nı büyük üzüntüye uğratmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!