'O.J'in eşi benimle yatmak istedi'

Güncelleme Tarihi:

O.Jin eşi benimle yatmak istedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2007 16:13

Ünlü aktör James Woods, 13 yıl önce bir cinayete kurban giden O.J. Simpson'ın eşi Nicole Brown Simpson'ın bir dönem kendisiyle yasak aşk ilişkisine girmek istediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Önceki gün ABD'de büyük ilgiyle izlenen "The Late Late Show" adlı programa konuk olan James Woods, geçmişe dair şok bir iddiada bulundu. Ünlü aktör, 13 yıl önce O.J. Simpson'ın bir cinayete kurban giden eşi Nicole Brown Simpson'ın bir dönem kendisiyle yasak aşk yaşamak istediğini açıkladı.

60 yaşındaki aktörün iddialarına bakılırsa Nicole Brown Simpson, Woods'u eşiyle birlikte 'üçlü ilişki'ye girmek için davet etmiş. Bu teklif karşında çok şaşırdığını belirten Woods, daha sonra Simpson'dan "Eşim şehir dışına çıktı, birlikte vakit geçirebiliriz" cümleleriyle başlayan bir de mektup aldığını sözlerine ekledi.

Nicole Brown Simpson, eski erkek arkadaşı Ronald Goldman ile birlikte 1994 yılında bıçaklanarak öldürülmüştü. Eski futbol yıldızı O. J. Simpson, karısını öldürmekten yargılanıp suçsuz bulunmuş ancak Brown ve Goldman'ın ailelerine 33.5 milyon dolar tazminat ödemek zorunda kalmıştı. 'yüzyılın davası' olarak bilinen bu davadan beraat eden O.J. Simpson, Woods'un bu şok iddiası hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!