O iki kere öksüz

Güncelleme Tarihi:

O iki kere öksüz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2008 00:20

Artvinli Şehit Piyade Onbaşı Muhammet Aydemir, 3 yıllık evliydi ve 1.5 yaşında Nisanur adında bir kızı vardı.

O iki kere öksüz
Haberin Devamı

İŞTE O KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ

 

AKTÜTÜN KARAKOLU'NUN FOTOĞRAFLARI

Aydemir, 40 gün önce ikinci kez babalık sevincini yaşamış, ancak oğlu Mert’i hiç görmemişti. Eşi 21 yaşındaki Fatma Aydemir, "Çocuğumuz doğduğunda beni aradı ve ’Oğlumuza şehit olan arkadaşım Mert’in adını ver’ dedi. Ama yavrusunu göremeden toprağa girdi" diye ağladı.

ANTALYALI
Şehit piyade komando er 21 yaşındaki Ramazan Yeşil’in annesi Havana Yeşil, oğlunun bayramın ilk günü 3 kez evi aradığını ve PKK’lıların karakolu 1 hafta içinde 3 kez bastıklarını belirterek, "Anne ben geriye biraz zor dönerim" dediğini söyledi.

KOCAELİ’nin Gebze İlçesi’nde oturan Şehit Komando Çavuş 21 yaşındaki İlhan Küçüksolak’ın babası Kemal Küçüksolak "Bizde asker bitmez. Geriden gelen 4 torunum daha var. Sülalemizde yüzlerce genç var" dedi.

KIRIKKALELİ Şehit Piyade Uzman Çavuş, Hasan Aygör’ün ağabeyi Dr. Duran Aygör, ’Telefonda ağabey merak etme şehit düşmem’ diyordu. Ama içimde bir sıkıntı vardı. Sabah televizyonu açtığımda içim cız etmişti. Vatan sağolsun artık bu şehitlere son verilsin" dedi.

DENİZLİLİ Şehit Jandarma Komando Er 21 yaşındaki Halil İbrahim Arılık’ın Beyağaç İlçesi’ne bağlı Kapuz Köyü’ndeki evine ulaşan acı haber üzerine fenalaşan anne 45 yaşındaki Elif Ayşe Arılık ile şekeri çıkan baba 48 yaşındaki Turan Arılık hastaneye kaldırıldı.

DİYARBAKIRLI Şehit jandarma er Hakkı Aran’ın annesi Zekiye Aran eve gelen askerleri yetkilileri görünce oğlunun şehit düştüğünü anladı. Bir anda Kürtçe ağıtlar yükselirken, bir ay önce Edirne’de askerliğini tamamlayan ağabey Orhan Aran’ın tezkere sevinci, hüzüne dönüştü. Şehit er Diyarbakır’ın Bağıvar Beldesi’nde toprağa verildi.

ESKİŞEHİRLİ Jandarma Özel Harekát Astsubay Çavuş 21 yaşındaki Hasan Önal’ın şehit olduğu haberi, ağabeyi Ali Osman Önal’ın evine gidilerek verildi.

İSTANBULLU Şehit Er Çağlar Mengü’nün haberi, yeğenlerinin düğünü için Ankara’da olan anne babası yerine, aynı apartmanda oturan halası Nuriye Çağlar ve askerden yeni gelen ağabeyi Sercan Mengü’ye verildi.

BAYBURTLU Şehit Er Oktay Karakelle, bayramlaşmak için telefonla aradığı arkadaşlarına yakında izne çıkmayı planladığını söylemişti.

Ocaklara ateş düştü

/images/100/0x0/55eaf049f018fbb8f8a062f1

MERSİN’in Silifke İlçesi’ne bağlı Atayurt Beldesi’nde oturan 22 yaşındaki şehit Rasim Eser’in annesi Ümmühan Eser, kızı 19 yaşındaki Hatice’ye sarılarak, sakinleştirici iğne yapılmasını isteyen doktora, "Ben oğlumun acısına dayanırım" diyerek karşı çıktı.

ERZURUMLU Şehit Piyade Uzman Çavuş Cahit Yıldırım’ın Kırklareli Cumhuriyet Mahallesi Çağdaş 2’nci Etap Konutları’nda oturan eşi 37 yaşındaki Nur Yıldırım’a haberi Tuğgeneral Ahmet Baki Erdoğan verdi. Paşa şehidin 3 çocuğundan en büyüğü olan 7 yaşındaki Senu Su’yu bağrına basarak teselli etti.



 
 
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!