Norveçli turist, İsveçli 4 turistin tecavüzüne uğramış

Güncelleme Tarihi:

Norveçli turist, İsveçli 4 turistin tecavüzüne uğramış
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2012 00:00

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde Norveçli turist 19 yaşındaki Rebeka O.T., barda tanıştığı İsveçli 4 turistin kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Alanya’daki polis ekipleri, iddia üzerine İsveçli turistleri Rıhtım Caddesi’nde gezerken gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Alanya’da tatil yapan Rebeka O.T., geçen cumartesi gecesi bir barda eğlenirken İsveçli turistler 19 yaşındaki Isa B., aynı yaşlardaki Jimmy L.T., Masso D. ve 18 yaşındaki Ornama A.C. ile tanıştı. Birlikte eğlenen ve alkol alan turistler, daha sonra bardan ayrıldı. İsveçli turistler yanlarına aldıkları Rebeka O.T. ile kaldıkları otele gitmek istedi. Ancak resepsiyon görevlisi, Rebeka O.T.'yi müşterileri olmadığı gerekçesiyle otele almadı. Bunun üzerine Kleoparta Plajı’na giden turistler, bir süre yüzdükten sonra yeniden otele döndü. 4 şüpheli, resepsiyon görevlisine görünmeden Rebeka O.T. ile odalarına çıktı.

NORVEÇLİ TURİSTE 4 KİŞİ TECAVÜZ ETTİ / WEB TV

İddiaya göre İsveçli turistler, uyumak isteyen Rebeka O.T.'ye sabaha kadar sırayla tecavüz etti. Sabah saatlerinde otelden ayrılan Rebeka O.T. Alanya Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine soruşturma başlatan polis, dün saat 14.00 sıralarında 4 şüpheliyi ilçenin işlek Rıhtım Caddesi’nde gezerken gözaltına aldı. Önce sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!