Nokia N70’e bir ödül daha

Güncelleme Tarihi:

Nokia N70’e bir ödül daha
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2006 00:00

Dünyanın en çok satılan 3G/WCDMA destekli multimedya telefonu Nokia N70, her yıl verilen Meffys Mobil Eğlence Ödülleri’nde “En İyi Mobil Eğlence Telefonu” ödülünü kazandı. Nokia N70, web tarayıcısı ve e-posta gibi “smartphone” özelliklerinin yanı sıra, cebe sığan bir ‘eğlence bilgisayarı’ olmasıyla da dikkat çekiyor.<1+> Yeni

Haberin Devamı

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia’nın Nseries kapsamındaki N70 multimedya bilgisayarı, Meffys Mobil Eğlence Ödülleri’nde “En İyi Mobil Eğlence Telefonu” seçildi. Nokia N70 birçok rakibini geride bırakarak, Londra’da yapılan törende birincilik ödülünü aldı.

 

Mobil Eğlence Forumu (MEF) tarafından düzenlenen Meffys ödülleri, mobil eğlence dünyasında başarıyı ve yenilikleri değerlendiren en önemli etkinliklerden biri. 2006 yılında da, her zaman olduğu gibi, her kategoride yarışacak adaylar bağımsız sektör, medya ve analiz uzmanları tarafından seçildi ve kazananlar Mayıs ayında, Mobil Eğlence Pazarı 2006 etkinliği ile aynı gün Londra’da açıklandı.

 

Haberin Devamı

Nokia’nın özellikle fotoğraf çekmeyi sevenlere hitap eden yeni Nseries ürünü N70, zahmetsizce, parlak ve net resimler yaratıyor. N70’teki entegre flaş, 6 farklı çekim modu ve 20x yakınlaştırma (zoom) sayesinde, 2 megapiksellik fotoğraflar çekilip paylaşılabiliyor. Telefonun özel kapak tuşu, ince tasarımı ve deklanşör tuşu, çekim sırasında kullanıcıya maksimum kolaylığı sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!