Noel kuryelerı

Güncelleme Tarihi:

Noel kuryelerı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da bir şirket yılbaşında eşine dostuna hediye göndermek isteyenlere Noel Baba ve Noel Anne kıyafetli kuryelerle hizmet veriyor.

Yeni yılı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde Antalya caddelerinde ellerinde hediye paketleriyle dolaşan Noel Baba ve Noel Anne'leri görmek mümkün. Ancak bunlar, ren geyiklerini çekerek hediye dağıtan Noel Baba'ya hiç mi hiç benzemiyor. Çünkü, geyik yerine motosiklet kullanıyorlar. Evlere hediye paketi taşıyan bu kişiler, ilgi odağı da oluyor.

ADRESE TESLİM

Bu işin aslı da bir animasyon şirketinin uyanıklığından başka bir şey değil. Funnymation adlı şirket, yılbaşında eşine dostuna hediye göndermek isteyenlere ‘‘Noel Kuryeleri’’ ile hizmet veriyor. Hediyenizi mağazadan alan firmanın kuryeleri, gideceği adrese elden teslim yapıyor. Gününü ve saatini de siz belirliyor, ulaştığında haber alıyorsunuz.

ANTALYA'DA İLK

Antalya'da bir ilke imza atarak ilginç bir uygulamaya ev sahipliği yapan animasyon şirketi tarafından hediye alacak kişinin karşına çıkan Noel Kurye, ilk önce şaşkınlık yaratıyor. Ardından konuyu açıklayan Noel Kurye, elindeki hediyeyi vererek gözden kayboluyor. Yedi milyon lira karşılığı sağlanan hizmet yılbaşı günlerinde büyük ilgi gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!