NiÅŸanda 2 katlı bina çöktü

Güncelleme Tarihi:

Nişanda 2 katlı bina çöktü
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 18, 2008 23:21

Manisa´nın Akhisar İlçesi´ne bağlı Yeğenova Köyü´ndeki Yusuf Kenar´a ait iki ahşap bina, kızı için düzenlediği nişan töreninde henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü.

Haberin Devamı

İŞTE ÇÖKEN BİNADAN FOTOĞRAFLAR

 

Çökme sonucu yaralanan yaklaşık 65 kişi Aksihar ve Gördes Devlet Hastaneleri´nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olay Cuma günü saat 21.00 sıralarında Yeğenova Köyü´de meydana geldi. Yusuf Kenar´a ait iki katlı ahşap bina, Kenar´ın kızı Besile Kenar için düzenlediği nişan töreninde, henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Çökme sonucu nişan törenine katılan yaklaşık 65 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

 

Akhisar Mustafa Kirazoğlu ve Gördes Devlet Hastanesi´ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Yaralıların çoğunluğunu kadın ve çocukların oluşturduğu belirtilirken yaralıların yüksekten düşmeden dolayı genel vücut travması, topuk, diz, kalça ve bellerinde ezilmelerin olduğu bilirtildi.

Yaralıların 57´sinin Aksihar Mustafa KirazoÄŸlu Devlet Hastanesi´nde olduÄŸu diÄŸer 8 yaralının ise Gördes Devlet Hastanesi´nden Akhisar´a sevk edileceÄŸi belirtildi. Besile Kenar ve niÅŸanlısı Süleyman Çetin´in saÄŸlık durumlarının iyi olduÄŸu bildirildi.  Â

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!