Nikita, anne oldu

Güncelleme Tarihi:

Nikita, anne oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

‘‘Demir Maskeli Adam’’ filminde, Hollywood'un genç yıldızı Leonardo Dicaprio'nun oynadığı Fransa Kralı 14'üncü Louis ve talihsiz ikiz kardeşinin anneleri rolünü canlandıran Anne Parillaud'yu sinemaseverler, unutulmaz ‘‘Nikita’’ karakterinden tanıyorlar. Sıradışı yönetmen Luc Besson'un yönettiği ‘‘Nikita’’ filmindeki rolüyle sinemada ilk çıkışını yapan Anne Parillaud, aslında Leonardo Dicaprio'nun annesi olacak yaşta değil. Aksine, genç ve yakışıklı aktörü ‘‘tavlayacak’’ yaşta ve fizikte bir yıldız. Luc Besson'un unutulmaz Nikita'sı Fransız Paris-Match Dergisi'nin son sayısına verdiği röportajda ‘‘Daha önce hiç anne olmamıştım. Leonardo Dicaprio'nun annesi olmak bana ilginç geldi’’ diye konuştu.

Genç aktörü yakışıklı bulduğunu söyleyen Anne Parillaud, ‘‘Ama asıl güzelliği fiziğinde değil. Lirizmi, romantizmi, şiirsi yanı çok daha güzel’’ dedi. Leonardo Dicaprio'nun basına yansıdığı gibi, genç yaşta gelen şöhreti kaldıramayan şımarık bir insan olmadığını belirten Parillaud, ‘‘Leonardo, sade ve utangaç bir insan. Çekimler sırasında star olmanın getirdiği hiçbir olumsuzluk yoktu üstünde’’ dedi. Güzel yıldız, ‘‘Leonardo bir kadında hangi hisleri uyandırıyor? Aşk mı, analık duygusu mu?’’ sorusuna ise şu yanıtı verdi:

‘‘Bir kadının birden çok duygusuna hitap edebilecek bir erkek. Bende şefkat uyandırdı. Ama rolüm gereği Leonardo'ya şefkatle yaklaşmaya kendimi şartlandırmıştım. Filmde hem fiziği, hem de kişiliğiyle rolünü üstlendiği kişiyi çok iyi taşıdı. O, çekimler sırsanda, spontane ve içgüdüsel uyum sağlayabildiğim iyi aktörlerden biri...’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!