Nikah yolunda feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Nikah yolunda feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2012 17:15

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobillerden birinin, nikah işlemleri için Fethiye’ye giden nişanlı çifti taşıdığı kaydedildi.

Kaza, sabah saatlerinde Fethiye- Antalya Karayolu’nun 65’inci kilometresinde meydana geldi. Seki Beldesi’nde oturan 24 yaşındaki Mustafa Batmaz, nişanlısı 26 yaşındaki Eda Atlı ve annesi 42 yaşındaki Fatma Atlı ile birlikte 47 yaşındaki Ercan Çelik yönetimindeki 07 CCS 73 plakalı otomobille nikah işlemleri için Fethiye’ye doğru yola çıktı. Nişanlı çifti taşıyan otomobil, Kınık Köyü yakınlarında karşı yönden gelen 36 yaşındaki Abdullah Akgüç’ün kullandığı 48 F 7172 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüleri Ercan Çelik ile Abdullah Akgüç olay yerinde öldü. Çelik’in kullandığı otomobildeki Fatma Atlı, Mustafa Batmaz ve nişanlısı Eda Atlı yaralandı. Ambulanslarla Fethiye’deki çeşitli hastanelere sevk edilen yaralılardan Fatma Atlı ise yolda yaşamını yitirdi. Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan nişanlı çiftin hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi. Kazada yaşamını yitiren 3 kişinin cesedi, otopsi için Kemer Toplum Sağlığı Merkezi’ne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!