Nicole’ün zor sınavı

Güncelleme Tarihi:

Nicole’ün zor sınavı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sinemanın en yetenekli kadın oyuncularından biri olarak gösterilen Nicole Kidman, belki de hayatının en önemli sınavına hazırlanıyor. Nicole, her oyuncunun hem en büyük düşü, hem de en büyük korkusu olan Broadway'de sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Nicole Kidman şu sıralar ‘‘The Blue Room/ Mavi Oda’’ adlı oyunun son provalarında ter döküyor. Oyurcular için en önemli sınav olarak gösterilen Broadway'de 13 Aralık'tan itibaren sahnelenecek oyun, Kidman'ın kariyerinde önemli bir dönüm noktası olacağa benziyor. Kidman'ın ABD'nin en önemli haber dergilerinden Newsweek'in kapak konusu olarak duyurduğu bu büyük macerası sanat çevrelerinde merakla izleniyor. 31 yaşındaki Kidman'ın Broadway'den önce Londra'da oynadığı ‘‘The Blue Room’’, bol bol övgü almıştı. The Daily Telegraph'ın ünlü tiyatro eleştirmeni Charles Spencer'ın ‘‘Katıksız bir teatral Viagra’’ olarak nitelendirdiği Kidman'ın, İngiltere'deki başarısını ABD'de tekrarlayacağına inananların sayısı bir hayli fazla. Ancak Broadway eleştirmenlerinin İngiliz meslekdaşlarına göre çok daha acımasız oldukları da biliniyor.

Nicole Kidman'ın başrolü Iain Glen'le paylaştığı ‘‘The Blue Room’’, 1900 yılında Arthur Schnitzler'in yazdığı ‘‘La Ronde’’nin bir adaptasyonu. Viyana'da farklı sosyal sınıflarla seks olgusunun ele alındığı oyun, İngiltere'de büyük ses getirmiş, bilet bulmak isteyenler 450 milyon TL'yi bile gözden çıkarmışlardı. Oyun boyunca Nicole Kidman farklı tipler çiziyor. Kidman'ın canlandırdığı tipler arasında liseli bir fahişe, bir Fransız dadı, bir politikacı eşi, kokain bağımlısı bir model ve bir diva da bulunuyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!