New York'ta güvenlik görevlisi 80 bin dolar çaldı

Güncelleme Tarihi:

New Yorkta güvenlik görevlisi 80 bin dolar çaldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2005 09:58

New York'un en büyük havaalanı olan Jonh F. Kennedy (JFK) Uluslararası Havaalanı'nda görev yapan bir güvenlik görevlisinin, kontrol ettiği bir valizden 80 bin dolar çaldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Pakistan'a giden bir yolcunun valizini kontrol eden 23 yaşındaki güvenlik kontrolörü Frank Ulerio'nun, JFK Havaalanı'nın Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait olan kısmında bir valizi kontrol ederken valizdeki 80 bin doları çaldığı ifade edildi.

Valizin sahibi olan 45 yaşındaki yolcu, valizdeki parasının çalındığını ancak Pakistan'a ulaştıktan sonra farkedebildi. Yolcunun şikayeti üzerine, polisin yanı sıra havaalanını işleten “Port Authority of New York and New Jersey” şirketi de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sorgulamada valizden 80 bin dolar çaldığını kabul eden Ulerio, bu paranın bir kısmını kumar borcunu ödemekte kullandığını söyledi. Polis, Ulerio'yu tutuklarken hala harcanmamış olan 18 bin dolara el koydu.

Ulerio'nun hırsızlık ve çalıntı mal bulundurmaktan suçlu bulunması durumunda 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabileceği ifade ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!