New York sosyetesi Luca Luca defilesinde

Güncelleme Tarihi:

New York sosyetesi Luca Luca defilesinde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2002 00:07

Moda dünyasının heyecanla beklediği New York Moda Haftası'nın açıldığı gece, bir Türk kızının düzenlediği Luca Luca 2003 ilkbahar-yaz defilesi, iş, sanat ve medya dünyasının ünlülerini bir araya getirdi.

İtalyan giyim firması Luca Luca'nın İcra Kurulu Başkanı İzmirli Yıldız Yüksek'in üzerinde aylarca çalıştığı defile, dünyaca tanınmış birçok ünlü ismi bir araya getirdi. ‘‘Oteller Kralı’’ Donald Trump, uzatmalı sevgilisi model Melanie Knaus, eski eşi Ivana Trump, yazar Salman Rüşdi, sevgilisi eski model Padma Lakshimi, aktris Angela Bassett, popüler hip-hop şarkıcısı Mya, Hilton otel zinciri kurucusu Conrad Hilton'ın skandallarıyla ün yapan ikiz torunları Paris ve Nikki Hilton, New Jersey Nets'in yıldız basketbolcusu Jason Kidd, cezaevinde ölen mafya babası John Gotti'nin roman ve köşe yazarı kızı Victoria Gotti, Türk modacı Atıl Kutoğlu, İstanbul sosyetesinden Özlem Önal, podyumların tanınmış mankenleri ve New York sosyetesinin ileri gelenleri gecede hazır bulundular.

Manhattan'ın göbeğinde Bryant Park'da yarım saatlik defilede yer bulamayan davetlilerin bir kısmı ayakta, sıraları ayıran basamaklarda oturmaya mecbur kaldılar.

Luca Luca'nın 43 parçadan oluşan defilesinde çıplaklığa yer verilmediği, pastel renkler, ipek, organza ve ketenden pratik günlük kıyafetler, parti elbiseleri, gece tuvaletleri dikkati çekti.

ÖNAL'IN ŞIKLIĞI

Luca Luca'nın defilesine katılan Özlem Önal'ın şıklığı dikkat çekti. Önal, gecede Ivana
Trump'ın ayrıldığı sevgilisi Rofredo Gaetani ile hayli samimiydi.

RÜŞDİ KORUMASIZ DOLAŞTI

Şeytan Ayetleri adlı kitabı yayınlandıktan sonra İran'da hakkında ölüm fetvası çıkarılan yazar Salman Rüşdi, defileye korumasız geldi. Rüşdi, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi eski manken Padma Lakshmi ile liseli aşıklar gibi el ele dolaştı. Lakshmi ve Rüşdi arkadaşımız Doğan Uluç’la.

GENÇ SEVGİLİ

Ünlü işadamı Donald Trump'ın eski eşi Ivana, geceye İtalyan kontu olduğu söylenen ve kenoisinden hayli genç sevgilisiyle geldi.

GENÇ TÜRKLER

Luca Luca firmasının defilesini firmanın İcra Kurulu Başkanı İzmirli Yıldız Yüksek organize etti. Yıldız'ın kardeşi Gülcan Yüksek de Luca Luca'nın halkla ilişkiler bölümünde görevli.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!