Neşet Ertaş tedavi altında

Güncelleme Tarihi:

Neşet Ertaş tedavi altında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2012 01:21

Türk Halk Müziği sanatçısı Neşet Ertaş, rahatsızlanması üzerine İzmir'deki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Önceki gün rahatsızlandığı öğrenilen Türk Halk Müziği'nin ünlü besteci, söz yazarı ve yorumcusu Neşet Ertaş'ın, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldığı kaydedildi. Onkoloji Servisi'nde tedavisi süren Ertaş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, bir süre daha hastanede tutulacağı ve odasına ziyaretçi kabul edilmediği öğrenildi.

NEŞAT ERTAŞ'TAN YALAN DÜNYA TÜRKÜSÜ / WEB TV

SEVENLERİNE MESAJI VAR

Ertaş'ın menajeri Gülsüm Sarıkaya, dün rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırılan sanatçının tedavisinin sürdüğünü söyledi.

Sarıkaya, “Neşet Ertaş, yemek yemede zorlanıyor. Serumla beslenmek durumunda. Bir süre daha hastanede kalacak. Ertaş sevenlerine “Beni merak etmesinler. Yakın zamanda hastaneden çıkacağım” mesajını iletti” dedi.

FOTOĞRAFLARLA NEŞET ERTAŞ

Haberin Devamı

HASTANEDEN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Medical Park İzmir Hastanesi Başhekimliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, rahatsızlanması sonucu dün hastanelerine getirilen Ertaş'ın tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, “Sayın Neşet Ertaş, kronik tedavisinin bir dönemi için hastanemizde misafir edilmektedir. Serviste izlenmekte olup genel durumu iyidir” ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!