'Nerede bende o cesaret'

Güncelleme Tarihi:

Nerede bende o cesaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 23:47

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, önceki gün yaklaşık 20 aylık başbakanlığı döneminde kendisini izleyen gazetecilerle vedalaştı.

Haberin Devamı

Davutoğlu, eşine kızdığı için duvarı yumrukladığına ilişkin iddiaları, “Nerede bende o cesaret” esprisiyle yalanladı. Konya’da vatandaşlarla el sıkışması üzerine elinde ağrı oluştuğunu anlatan Davutoğlu, doktor tavsiyesi ile elini sardığını söyledi. Davutoğlu, “Efendim, o kadar kızmışım ki, duvarı yumruklamışım, yetmemiş, Sare Hanım’a ‘Sen de sus’ demişim, okudunuz haberleri değil mi? Ben Sare Hanım’a ‘Sen de sus’ diyeceğim. Bir, ben bu nezaketle onu yapmam, bir de bende nerede o cesaret?” diye espri yaptı. Sare Davutoğlu ise samimi, iyi niyetli eleştirinin uzun vadede en iyi dost olduğunu vurguladı.

SİZİ KIRDIĞIM OLDU MU?
Davutoğlu, gazetecilere “Hiç kalbinizi kırdığım oldu mu? Biz sizlerden sıkıntı görmedik” dedi. Bir muhabirin “Televizyonda bizi izlerken, şaşırdığınız olaylar oldu mu?” sorusuna Davutoğlu, bazen çay içip, sohbet ettikleri görüşmelerin kriz havası varmış gibi yansıtıldığını anlattı. “Sizler ‘acil şu geldi’ diyorsunuz, biz içeride çay içiyoruz” dedi. Davutoğlu, gizli konuların yayında aktarılması halinde ise hesabı yanında görev yapanlara sorduğunu anlattı. 

VEDA SELFIE'Sİ
Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, Çankaya Köşkü Basın Merkezi’nde haber ajansları, gazeteler ve televizyon kanallarının başbakanlık muhabirleri ile buluştu. Bazı gazeteciler görüşmeye çocuklarıyla birlikte katıldı. Konuklarıyla tek tek ilgilenen Davutoğlu çifti, hatıra fotoğrafı çektirdi.  Davutoğlu, basın müşavirliğindeki çalışma arkadaşlarının yaşadıklarını da gazetecilere aktardı. Davutoğlu, sosyal medya sitesi Instagram’daki hesabından da basın mensuplarıyla çektirdiği fotoğrafı, “Gece, gündüz demeden birlikte çalıştığımız Başbakanlık muhabirleri ile...” notuyla paylaştı.

Nerede bende o cesaret


BAKMADAN GEÇME!