Nerdesin sevgilim

Güncelleme Tarihi:

Nerdesin sevgilim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2002 00:11

İntihar eden eski Türkiye güzellerinden Ahu Paşakay'a ‘‘Duman’’ adlı rock grubunun solisti Kaan Tangöze'nin aşk şarkıları yazdığı ortaya çıktı. İkilinin dört yıllık fırtınalı aşklarının hikayesi, Duman'ın iki gün önce piyasaya çıkan ‘‘Belki Alışman Lazım’’ adlı albümündeki şarkılarda anlatıldı. Kaan Tangöze, evine kapandı ve ailesi dahil hiç kimseyle görüşmüyor.

1995 Türkiye 4'üncü güzeli Ahu Paşakay'ın 4 yıldır rock müziğin tanınmış gruplarından Duman'ın solisti Kaan Tangöze'in sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Sevgilisinin intiharının ardından kendini eve kapayan, ailesiyle bile görüşmeyen Kaan Tangöze, iki gün önce piyasaya çıkan ‘‘Belki Alışman Lazım’’ adlı albümdeki üç şarkıyı sevgilisi için yazdı. Tangöze, sözlerini yazdığı ‘‘Bal’’ adlı şarkıda ‘‘Nerdesin sevgilim’’ diye sesleniyor. Albümdeki birçok şarkının sözü ve müziği Kaan Tangöze'ye ait. Tangöze albümdeki şarkıları sevgilisi Ahu Paşakay'a yazdığını girdiği her ortamda söylüyordu. Tangöze'nin sevgilisine yazdığı üç şarkının adları şöyle: Bal, Oje ve Kırmış Kalbini.

KAVGA MI ETTİLER

Duman grubu, önceki gece Kemancı'da yeni albümlerinin ilk konserini verdi. Ancak bu konsere Kaan Tangöze'nin sevgilisi Ahu Paşakay'ın katılmaması, soru işaretlerine neden oldu. İki sevgilinin gündüz saatlerinde kavga ettiği iddia ediliyor. Sevgilisi intihar ettiği sırada Kemancı'da ilk konserini veren Kaan Tangöze'ye acı haber, konserden sonra verildi. Amerika'da ekonomi üzerine master yapan Tangöze'nin babası bir işadamı.

CENAZESİ BUGÜN

Eğitimi nedeniyle mankenliği geri plana iten Ahu Paşakay'ın sevgilisinin 1999'da çıkardığı albümündeki ‘‘Köprüaltı’’ adlı şarkının klibinde oynadığı öğrenildi. Emekli Büyükelçi Kaya Paşakay ile içmimar Gülseren Ayvazoğlu'nun kızları olan 1995 Türkiye 4. Güzeli Ahu Paşakay'ın cenazesi bugün Fatih Camii'nde öğle namazından sonra kaldırılarak Edirnekapı Şehitliği'ndeki aile mezarlığına defnedilecek.

NEDEN İÇİNE KAPANDI

Anne ve babasının ayrılmasından sonra içine kapandığı söylenen Ahu Paşakay, 26 yaşındaydı. Marmara Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nden 2001 yılında mezun olan, ama mezuniyet belgesini bile almaya gitmeyen Paşakay'ı tanıyanlar, derslerine çok önem veren bir öğrenci olduğunu ve böyle bir şeyi hiç beklemediklerini söylediler.

Bir sorunu yoktu

Ahu Paşakay, 1995 yılında güzellik yarışmasında derece aldıktan sonra Gaye Sökmen Ajans'a bağlı olarak çalışmaya başladı. İntiharla yıkıldığını söyleyen Gaye Sökmen, ‘‘Çok üzüldük, söylenecek çok şey yok. Kendisi bizim ajansa 96 sonunda girdi 97 ve 98 döneminde çalıştık. Ondan sonra da görmedim zaten. Okuyan bir çocuktu. Eğitimine daha çok ağırlık verdi ve okulunu bitirdi. Çok sevdiğimiz bir insandı. Kendisini tanıdığım dönemde hiçbir psikolojik rahatsızlığı yoktu’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!