Nefes'ten Yaprak Dökümü'ne transfer

Güncelleme Tarihi:

Nefesten Yaprak Dökümüne transfer
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2009 16:01

Nefes filminde öne çıkan ve sonundaki sürprizlerinden biri olarak dikkati çeken Barış Bağcı, Yaprak Dökümü'ne transfer oldu.

Haberin Devamı

BARIÅž YAÄžCI'NIN FOTOÄžRAFLARI  Â

Barış Bağcı, rol arkadaşlarının tümünün devleştiği Nefes filmindeki performansıyla öne çıkan birkaç kişiden biri oldu. Bu roldeki başarısı yapımcıların dikkatini çekmesi ise kısa sürdü. Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden birine transfer oldu. Dün akşam yayınlanan bölümünde Bağcı, kocasının acısı hala sıcak olan Necla'ya ilgi duyan bir karakter olarak izleycilerin karşısına çıktı. Bağcı'nın canlandırdığı rol ile Necla arasında neler yaşanacağı ise dizinin yeni merak konularından biri oldu.

13 yıldır Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda çalışan Barış Bağcı, çekimler başlamadan önce Halkalı’da bir meslek lisesi binasındaki kamp dönemini Radikal Gazetesi'ne şöyle anlatmıştı:

"Çok zordu. 35-40 kiÅŸi aynı koÄŸuÅŸta kaldık. Her sabah kalkıp mıntıka temizliÄŸi yaptık, tek sıra hizaya geçilip iÅŸtimaya çıktık. Askeriyede ne oluyorsa hepsini yaptık. Yemek duası, kahvaltı, spor eÄŸitimi, öğle yemeÄŸi, spor eÄŸitimi, akÅŸam yemeÄŸi, yat iÅŸtiması, nöbet... Acemilikteki gibi çarşı izni yoktu, cep telefonu yasaktı. Başımızda emekli bir assubay başçavuÅŸ vardı, Rambo. Ondan komando eÄŸitimi aldık. Ayrıca besiye çektiler bizi, herkes kaslandı filan..."             Â

1975 olan BaÄŸcı, yeni ekip arkadaÅŸlarının çoÄŸu gibi yıllarını tiyatroya adamış biri. Selçuk Ãœniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Barış BaÄŸcı, daha önce Gümüş ve Kırık Kanatlar dizilerinde rol almıştı. Â

Haberin Devamı

Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda kadrolu olduÄŸu bilinen Barış BaÄŸcı'yı üne kavuÅŸturan oyunlar ise ÅŸunlar:      Â

Lysıstrata (1997)   Â
ÇocuÄŸum (1997)Â
Masal masal içinde (1998)
EÅŸeÄŸin gölgesi (1998) Â
Antıgone (1998)
Hasan Sabbah (1998)
YaÅŸar ne yaÅŸar ne yaÅŸamaz (1999)  Â
Kamyon (2001)
Bahar noktası (2002)
Öyle bir akıl ki (2003)   Â
Küçük kara balık (2004)
Küçük korku dükkanı (2004)
Onikinci gece (2004-05)
Git gel dolap (2005-2006)
    Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!