Nazlı’nın yürek yakan ölümü

Güncelleme Tarihi:

Nazlı’nın yürek yakan ölümü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2024 07:00

İstanbul Beşiktaş’ta 5 katlı bir binanın giriş katında yalnız yaşayan Nazlı Hilal Yalman (32), Kanyon AVM’deki Macfit Spor Salonu’nun müdür yardımcısıydı.

Haberin Devamı

Geçen cuma 02.00 sıralarında yaşadığı daireden dumanlar yükselince hemen itfaiyeye haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye yangını da kısa sürede söndürdü. İçeri giren itfaiye erleri Nazlı Hilal Yalman’ın cansız bedenini buldu. Yangın nedeniyle çıkan dumandan zehirlenerek öldüğü belirtilen Nazlı Hilal Yalman’ın cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Polis zaman zaman eve gelen arkadaşlarının da ifadesini aldı. Polis şu ana kadar yaptığı araştırmalarda, yangın öncesi ve sonrasında eve girip çıkan şüpheli bir kişinin izine rastlamadı. Polis ve itfaiyenin evde yaptığı incelemede de, evin kapısı arkadan kilitliydi. Yatak odasından arkaya açılan pimapen kapı da kapalıydı ve korkuluğunda da asma kilit takılıydı. Evde çıkan yangına da, L koltuğa atılan ya da düşürülen bir ateş kaynağının neden olduğu belirlendi. Yangına hızlandırıcı yönde etki edecek bir bulguya da rastlanmadı.

BURSA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Nazlı’nın ölümü nedeniyle yasa boğulan ailesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemenin ardından cenazeyi teslim alarak Bursa’ya götürdü. Nazlı Hilal Yalman düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Öte yandan Nazlı Hilal Yalman’ın, 1997 yılında, Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesindeki görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan Başkomiser Feyyaz Yalman’ın kızı olduğu da belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!