'Nakavt Operasyonu'nda 10 kişi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Nakavt Operasyonunda 10 kişi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2006 20:21

Haberin Devamı

AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, organize suç örgütleriyle mücadele faaliyetlerine yönelik Trabzon'da sürdürülen çalışmalarda, “suç işlemek maksadıyla silahlı organize suç örgütü kurmak, örgüt adına faaliyette bulunmak, silah temin ederek adam yaralamaya ve adam öldürmeye azmettirmek, örgüte yardım ve yataklık yapmak, ihaleye fesat karıştırmak, görevli polis memurunu silahla yaralamak, ruhsatsız silah bulundurmak” suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltına alınan Ş.D, A.A, M.A, R.A, G.K, S.Y, L.B, İ.Y, Z.Y, B.G, C.E, A.P.A, S.B, Y.K, H.Ç. ve İ.G, emniyette alınan ifadelerinin ardından, savcılığa sevk edildi.

Trabzon Adliyesine getirilen sanıklardan ifadeleri alınan Karadeniz Teknik Üniversitesinde öğretim görevlisi B.G ve C.E ile A.P.A, savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak, Z.Y, S.B ve Y.K ise çıkarıldıkları mahkemede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Mahkeme Ş.D, A.A, M.A, R.A, G.K, S.Y, L.B, İ.Y, H.Ç. ve İ.G'nin tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan sanıklar Bahçecik Cezaevi'ne gönderildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün 16 Ağustos Çarşamba gününden itibaren sürdürdüğü operasyon kapsamında 16 kişi gözaltına alınmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!