Naile, sevgili kurbanı oldu

Güncelleme Tarihi:

Naile, sevgili kurbanı oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2012 00:00

Şanlıurfa’da boğazı kesilerek öldürülen 19 yaşındaki Naile Çatak’ın katilinin, sevgilisi 17 yaşındaki Y.B. olduğu anlaşıldı. Y.B. “Tokat attı, öldürdüm” diyerek cinayeti itiraf etti.

Haberin Devamı

BOĞAZI kesilerek öldürülen Naile Çatak (19) cinayetiyle ilgili çalışmalar üç günde sonuç verdi. Ailenin “dedikodu çıkar” diye kızlarını bulmak için polise başvurmaması akıllara töre cinayeti ihtimalini getirdi. Güvenlik güçleri, Çatak ailesinin tüm fertlerini ve sık görüştüğü akrabalarını tek tek sorguladı. Daha sonra Naile’nin gittiği dershanedeki arkadaşları mercek altına alındı. Naile Çatak’ın cesedinin bulunmasının ardından geçen 24 saatte, güvenlik güçleri, 300 kişiyi sorguladı, 30 araçta ve bazı evlerde kriminal inceleme yaptı.
Naile Çatak’ın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Y.B. (17) ile ağabeyi A.B.’nin (22) kullandıkları otomobilde, yolunmuş saç teli bulundu. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda da kanlı gömlek ve pantolona ulaşıldı. Bunun üzerine gözaltında tutulan genç kızın yakınları ve akrabalarından oluşan 7 şüpheli serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Okulda başarılıyım, kızlar bana ilgi duyar

Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Mehmet Akif Ersoy Lisesi son sınıf öğrencisi Y.B., sorgusunda Naile ile aynı okulda öğrenim gördüklerini, ancak genç kızın daha sonra okulu bırakarak açık öğretim lisesine kayıt yaptırdığını belirterek, şunları anlattı: “Arkadaş grubu olarak görüşüyorduk. Derslerimde başarılı olduğum için kızlar bana ilgi duyuyordu. Kendisini ‘Songül’ olarak tanıtan Naile de bana karşı ilgi duyuyordu. Sevgili olduk, çıkmaya başladık. Bir süre sonra ilişkimizi yürütemeyeceğimi anladım ve ayrılmayı teklif ettim. Buna karşı çıktı. Ben de telefonlarına çıkmamaya başladım. Bu kez ağabeyime ve yakın çevremle temasa geçerek bana ulaşmaya çalıştı.”

Tokat attı, gözüm döndü, boğazını kestim

“Ben de bu durumdan rahatsız olunca konuşmak ve kararımın kesin olduğunu söylemek için Naile’yi alıp, babamın otomobiliyle Cırcıp Deresi kenarına gittim. Ayrılmak isteyince, itiraz etti. Ben diretince, tokat attı. Bir anda delirdim ve saçlarını tutup ben de ona tokat attım. Onu, otomobilden indirip, dere kenarına götürdüm. Hakaret ediyordu, dayanamadım ve yerdeki bir taş ile kafasına vurdum. Yere düştü, başından çok kan geliyordu. Bu kez otomobildeki bıçağı alıp kalbine sapladım. Çok kan akıyordu ama ölmemişti, benim de gözüm döndüğü için boğazını kestim.”

Facebook şifresi ‘katliam’

Haberin Devamı

Y.B.’nin, cinayetten 3 gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabının şifresini “katliam” olarak değiştirdiği ortaya çıktı. Y.B. facebook şifresini neden değiştirdiği sorusuna yanıt vermezken, gözaltında tutulan Y.B.’nin ağabeyi A.B. ise sorgusunda olaydan haberi olmadığını söyledi.

Cinayeti CSI Urfa çözdü

NAİLE Çatak cinayetini çözmek için Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nun görevlendirmesi ile daha önce de kentte birçok faili meçhul cinayeti ve Kayseri’de bayramda şeker toplamaya gittikten sonra kaybolan 3 çocuğun cinayet şüphelisini bulan Cinayet Büro Amirliği’nden 1 Emniyet Amiri ile 9 polis memuru Ceylanpınar’a gönderildi. Jandarmanın da 10 personelini görevlendirmesiyle oluşturulan 20 kişilik özel ekip, cinayetin çözümü için ortak çalışma başlattı ve üç günde sonuca ulaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!