Müzik için yaratıldı

Güncelleme Tarihi:

Müzik için yaratıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2006 00:00

Sony Ericsson'un başarılı Walkman telefon kategorisi bugün duyurulan UMTS özellikli W850 ile bir adım öteye taşındı. GSM/UMTS kayar kapaklı telefon W850'de yatay mod kamera kullanımı ve en son 2.0 Walkman player yazılımı bir arada. Yeni Walkman player 2.0, müziği, çalma listesi, müzik tarzı, kişisel şarkılar ve albümlere göre ayırıyor.

Haberin Devamı

Siyah ve beyaz renklerde tasarlanan telefonda tuş ışıkları müziğin ritmine göre yanıyor. Etkileyici tasarımıyla dikkat çeken bu telefon sadece görüntüye odaklanmıyor. Aynı zamanda cep telefonuna kolay ve hızlı müzik aktarımını da olanaklı kılıyor. Operatörlerin havadan yükleme (OTA) servislerini destekleyen ve e-AAC+ dahil pek çok popüler müzik formatını çalabiliyor. 1GB Memory Stick Pro Duo bellek kartında 1.000 kadar şarkı depolanabiliyor. Telefon belleği kullanıcı isteğine bağlı olarak 4 GB'a kadar da artırılabiliyor.

 

Yeni Walkman player 2.0, müziği, çalma listesi, müzik tarzı, kişisel şarkılar ve albümlere göre ayırıyor. Ayrıca Gracenote Mobile Music ID tarafından desteklenen TrackID özelliği bulunuyor. Bu yeni servis, mikrofondan ya da dahili FM radyodan bir şarkı kaydetmek, şarkının kaydedilen bu bölümünü tek tuşla Gracenote'a göndermek ve şarkı hakkındaki tüm bilgilerin telefona geri gelmesi anlamına geliyor.

 

Haberin Devamı

Sony Ericsson'un GPRS kapaklı kameralı telefonu siyah ve bakır renklerde 2006'nın Sony Ericsson ayrıca Walkman çaları da bir adım öteye taşıdı. Yeni yazılımda şarkılar arasında dolaşmak kadar onları indirmek de çok kolay. Yeni grafikler ve albüm kapak resimlerinin yazılıma eklenmesi, müzik deneyimine görsel cazibe de ekliyor. Yazılımın içine yüklü satın alma seçenekleri sayesinde kullanıcının Walkman çalardan çıkıp İnternet tarayıcıya girmesine gerek kalmıyor.

 

W850'de 2 megapiksel kamera da bulunuyor. Telefondaki hızlı İnternet bağlantısı, blog servislerine kolay erişim sağlıyor. W850, geniş bir aksesuar yelpazesi ile kullanılabiliyor. Stereo Bluetooth kulaklıklar, alışkanlık yaratan kaliteli müzik keyfini kablosuz ortama aktarıyor. Masa üstü hoparlörler de cep telefonundaki müziği eve ya da ofis ortamına taşımayı sağlıyor.

 

Sony Ericsson'un yeni UMTS 2100 ve üçlü bant GPRS 900/1800/1900 Walkman telefonu W850i, Avrupa, Orta Doğu, Afrika için. Telefon Siyah ve Beyaz renklerde 2006'nın üçüncü çeyreğinde satışta olacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!