Mutsuz bir evlilik, kırık bir aşk hikáyesi ve 3 mezar

Güncelleme Tarihi:

Mutsuz bir evlilik, kırık bir aşk hikáyesi ve 3 mezar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2006 00:00

İzmir’de görev yapan polis memuru Bülent Kutlu’nun geçen pazartesi günü Muğla’nın Ortaca ilçesindeki bir otel odasında intihar etmesinin ardından aşk acısı çıktı. Bülent Kutlu’nun geçen nisan ayında, astsubay eşi Kenan Acar’ın öldürdüğü Özge Acar’la birbirlerine aşık oldukları ortaya çıktı. Astsubay Acar da eşini öldürdükten sonra intihar etmişti.

ORTACA’da düzenlenen güzellik yarışmasında üçüncü olan ve Muğla İl Jandarma Komutanlığı’nda sivil memur olarak görev yapan 25 yaşındaki Özge, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Kenan Acar’la tanışıp aşık olunca geçen yıl evlendi. Ancak çift arasında, bir süre sonra kıskançlık tartışmaları çıkmaya başladı ve genç kadın da sık sık şiddete maruz kaldı. Çiftin mutsuzluğunu İzmir’e çıkan tayinleri de önleyemedi ve Özge Acar, evi terk ederek eşine Bayraklı Adliyesi’nde boşanma davası açtı.

İSKELEDE DAYAK Astsubay Kenan Acar, geçen şubat ayında eşi Özge acar’a konuşmak için Pasaport İskelesi’ne çağırdı. Çift, yine tartışmaya başladı. Sinirlerine hakim olamayan Astsubay Acar, eşini onlarca kişinin gözleri önünde tekme tokat dövdü.

KARAKOLA SIĞINDI Dayak yiyen ve gururu kırılan Özge Acar, kaçarak yakındaki Kantar Karakolu’na sığındı. Yüzü gözü kan içinde kalan Özge Acar’ı 34 yaşındaki polis memuru Bülent Kutlu sakinleştirip hastanede tedavi ettirdi, şiddet uygulayan astsubay eşe de tepki gösterdi. O günden sonra polis memuru Bülent Kutlu ve Özge Acar
/images/100/0x0/55eb111df018fbb8f8a8e11a
arasında başlayan dostluk, kısa sürede büyük bir aşka dönüştü.

YENİ EVLİLİK HAYALİ Birbirlerine büyük bir aşkla bağlanan Özge Acar’la Bülent Kutlu, bir süre sonra evlilik hayalleri kurmaya başladı. Bunun gerçekleşmesi için ise genç kadının açtığı boşanma davasının sonuçlanması gerekiyordu. Yaşadığı bunalımdan aşkı sayesinde kurtulan Özge Acar’ın mutluluğu, işyerindeki arkadaşlarının yanı sıra ayrı yaşadığı eşi Kenan Acar’ın da dikkatini çekti.

ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ Astsubay Kenan Acar, geçen 26 nisan günü Özge Acar’ın çalışma odasına gitti ve tartışmaya başladı. Bir süre sonra beylik tabancasını çıkartıp "Ben ölüyorsam sen de öleceksin" diye bağırarak eşini kurşun yağmuruna tuttu. Komutanlıktaki görevlileri dehşete düşüren olayda, Özge Acar vücuduna isabet eden 8 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. Eşinin öldüğünden emin olan Astsubay Kenan Acar, daha sonra beylik silahıyla kendi kafasına ateş etti. Ağır yaralanan Kenan Acar, meslektaşları tarafından kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi’nde öldü.

YIKILAN HAYALLER Sevdiği kadının ölüm haberi, evlilik hayalleri kuran polis memuru Bülent Kutlu’yu yıktı. Bülent Kutlu, Özge Acar’la aşkının başladığı Kantar Karakolu’ndaki anılarına dayanamadığı için, Balçova İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerine gönderildi. Büyük aşkını unutamadığı için yeni görev yerinde de huzuru bulamayan Kutlu, pazartesi günü, hemen her hafta yaptığı gibi yine Özge Acar’ın ölmünün ardından toprağa verildiği Muğla’nın Ortaca İlçesi’ne gitti.

MEZARI ZİYARET ETTİ İzne ayrılmadan önce birlikte görev yaptığı arkadaşlarıyla tek tek vedalaşan, onlara yaşattıklarından dolayı özür dileyip "tek suçunun sevmek olduğunu" söyleyen Bülent Kutlu, biricik aşkının mezarını ziyaret etti. Görgü tanıklarının ifadesine göre gün boyunca Özge Acar’ın mezarının başında oturup gözyaşı döken Kutlu, daha sonra kaldığı oteldeki odasına çekildi.

OTEL ODASINDA İNTİHAR Yaşadığı aşk acısına dayanma gücünü kaybeden Bülent Kutlu, beylik tabancasını kalbine dayayıp tetiği çekti. Silah sesinin duyulmaması için de tabancasını yastığa dayayan polis Bülent Kutlu, otel odasında hayatını kaybetti. Antalya’da yaşayan ailesinin cep telefonundan ulaşamaması üzerine yardım istediği otel görevlileri odaya girince Kutlu’nun cesediyle karşılaştılar.

KİMSE SORUMLU DEĞİL İntiharından önce "ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını, özel nedenlerden dolayı intihar edeceğini" yazan Bülent Kutlu’nun cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!