Mutlu son

Güncelleme Tarihi:

Mutlu son
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2014 13:51

Tekvandoda Türkiye'ye Dünya, Olimpiyat ve Avrupa şampiyonluğu getiren Servet Tazegül, Alman milli takımında yer alan Melda Akçan ile nikahlandı.

Haberin Devamı

Türk Milli Tekvando Takımı'nın en önemli isimlerinden Servet Tazegül, kendi gibi tekvandocu olan ve Almanya milli takımında yer alan Melda Akçan ile bugün nikah kıydı. Nikah töreninde Servet ve Melda'nın yakınlarının, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr.Metin Şahin, Tekvando Milli Takım Teknik Direktörü Ali Şahin, milli takım arkadaşları ile davetliler hazır bulundu.

Servet ve Melda, Müseum Tucherschloss Hirschvogel adlı nikah salonuna kendi kullandıkları araçla geldi. Melda'nın şahitliğini arkadaşı Helana Fromm yaparken, Servet Tazgegül'ün şahitliğini Melda ve Servet'i yetiştiren tekvando hocası Nurettin Yılmaz'ın oğlu Aykut Yılmaz yaptı.

Genç çiftin düğünleri Fürth kentinde bin davetlinin katılımı ile yapılacak Servet ile Melda daha çocuk yaşlarda Nürnberg'de Nurettin Yılmaz'a ait Leopard Tekvando kulübünde birlikte çalışmaya başladı. Yıllar sonra Servet Türk, Melda ise Alman Tekvando milli takımı için ter dökmee başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!