Mustafa'nın başı dertten kurtulmuyor

Güncelleme Tarihi:

Mustafanın başı dertten kurtulmuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Uğur'un başı son zamanlarda dertten kurtulmuyor. ‘‘Ölmem mi’’ adlı albümüyle adını duyurduktan sonra ‘‘Cinayet Var’’ adlı çalışmasını da piyasaya çıkaran sanatçı; trafik kazalarından, olaylı çekimlerden ve mahkemelerden yakasını bir türlü kurtaramıyor.

Nazara çok inandığını söyleyen Uğur, bu konuda çok hassas davrandığını, hatta Urfa'da iki kurban kestirdiğini ancak bir türlü rahat edemediğini söylüyor. ‘‘Güzel şeyler yaptığınız zaman dostlarınızın desteği, sıcaklığı size hep güç verir ama bir de kem gözler var ki, bütün yolunuzu kapatır. Nedense kem gözler de beni çok fazla etkiliyor. Geldi mi üstüste gelirmiş. Uğursuzluk yakamı bir türlü bırakmıyor. Artık korkmaya başladım’’ diyen Uğur, kurşun döktürmeyi de düşünüyor.

Şanssızlığın kronolojisi

29 Ocak

Memleketi Urfa'ya ‘‘Cinayet Car’’ adlı filmin çekimleri için giden Mustafa Uğur, 29 Ocak'ta sette tehlikeli anlar yaşadı. Vurulma sahnesinin çekildiği sırada patlayan fünye, oyuncu Gani Şavata'yı hastanelik ederken, çekimleri izleyen beş kişiyi daha yaraladı.

10 Şubat

Urfa'daki çekimleri tamamlayıp İstanbul'a dönen Mustafa Uğur, yolda talihsiz bir trafik kazası geçirdi. Küçük sıyrıklarla atlatılan kazada sanatçının arabası paramparça oldu ve servise çekildi.

20 Mart

Uğur, tüm aksiliklerin artık geçtiğini düşünürken, 10 günlük hapis cezasına çarptırıldığını öğrendi. 1994 yılında Denizli'de futbol oynadığı dönemlerde bir müzik seti alan ve takım kaptanının ödeyeceğini söyleyip ödemediği hesap yüzünden 10 günlük hapis cezasına çarptırıldı.

23 Mart

Arkadaşlarıyla Tarabya'da bulunan Mustafa Uğur, kar yağışı nedeniyle yolların kaygan olduğu bölgede, aniden fren yapıp durmak isteyince, Türkan Sabancı'nın arabasına çarptı. Arabadan inip Sabancı'dan özür dileyen Uğur, Sabancı'nın arabasına verdiği zararı da ödeyecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!