Mustafa Koç’un büyük kızı Esra Koç kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Koç’un büyük kızı Esra Koç kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 17:22

Dün erken saatlerde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Mustafa Koç’un büyük kızı Esra Koç kimdir?

Haberin Devamı

Ünlü iş adamı Mustafa Koç, ani vefatıyla birlikte tüm sevenlerini yasa boğdu. Koç’un sosyal medyada sürekli fotoğraflarını paylaştığı Aylin ve Esra adında 2 kızı bulunuyor.

ESRA KOÇ KİMDİR?

Caroline Giraud Koç ve Mustafa Koç çiftinin ilk çocukları olan Esra Koç, lise öğrenimini Koç Lisesi’nde sürdürmüş ve geçtiğimiz yıl mezun olmuştur.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Esra ve Aylin isimli kızlarına olan düşkünlüğünü sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda sürekli göstermişti.

Caroline Giraud Koç kızları ile ilişkileri hakkında bir röportajında şunları söylemişti:

''Çocuklarla arkadaş gibi olmak fikrini yanlış buluyorum. Arkadaşlarınızla yaptıklarınızı çocuklarınızla yapamazsınız. Tabii ki çok yakın bir ilişkimiz var ancak bence her ebeveyn iyi bir anne ya da iyi bir baba olmalı. İyi annelik ve babalığın da birinci kriteri sevgidir. Ben otoriter değilim ama 'Hayır'larım havada kalmaz.''

Haberin Devamı

MUSTAFA KOÇ KİMDİR?

Dün sabah evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Mustafa Koç 1960 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mustafa Koç 2003 senesinde babası Rahmi Koç’tan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı devralmıştır. 4 ay önce mide küçültme ameliyatı geçiren Mustafa Koç, herkes tarafından sevilen ve saygı duyulan bir insandı.

Üniversiteyi bitirmesinin hemen ardından 21 yaşında eşi Caroline Giraud ile evlenen Mustafa Koç Almanca ve İngilizce’yi ana dili gibi konuşmaktadır. Esra ve Aylin Koç adında iki kızı olan Mustafa Koç, 2012 senesinde İtalya'nın "Ekonomi Oscar"ı olarak bilinen Uluslararası Leonardo Ödülü'ne layık görüldü.

Mustafa Koç’un Ali Koç ve Ömer Koç adında iki kardeşi vardır.

BAKMADAN GEÇME!