Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç trafikte ateş açtı! Burakcan Övüç kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Murat Övüçün oğlu Burakcan Övüç trafikte ateş açtı Burakcan Övüç kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2021 13:20

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oğlu Burakcan Övüç, trafikte korku dolu anlar yaşattı. Otomobilin camından küfür ederek tabancayla ateş açan Burakcan Övüç, sosyal medyada tepkiye neden oldu. Bu olayın ardından, Murat Övüç’ün oğlu Burakcan Övüç’ün kim olduğu ve yaşı tepkili vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Murat Övüç'ün öğlu Burakcan Övüç kimdir, kaç yaşında? İşte olayla ilgili detaylar ve Burakcan Övüç ile ilgili merak edilenler…

Haberin Devamı

Sosyal medyada her yaptığı olay olan Murat Övüç’ün bu kez de oğlu Burakcan Övüç trafikte dehşet saçan görüntüleriyle gündem oldu. Burakcan Övüç, kullandığı aracın camını açarak trafikte defalarca havaya ateş etti. Silahın ateş edildiği yönde evlerin olması ise korkuya neden oldu. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Burakcan Övüç’e tepki yağdı. Yoğun tepkinin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüyü sildi.

Daha önce de bacağının üstüne koyduğu tabanca ile araba kullanan Burakcan Övüç, tepkili vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Murat Övüç’ün oğlu Burakcan Övüç kimdir, kaç yaşında?

Murat Övüçün oğlu Burakcan Övüç trafikte ateş açtı Burakcan Övüç kimdir, kaç yaşında

Haberin Devamı

MURAT ÖVÜÇ’ÜN OĞLU BURAKCAN ÖVÜÇ KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün 7 yıllık evliliğinden dünyaya gelen oğlu Burakcan Övüç, 14 Nisan 2001 doğumlu. 20 yaşında olan Burakcan Övüç baba tarafından Van asıllı olarak biliniyor. Oğlundan sık sık bahseden Murat Övüç, daha önce yaptığı açıklamada, "Bütün servetimi oğlum Burak Can'a harcıyorum. 20 yaşında aslanlar gibi. Koronavirüs geçtikten sonra Amerika'ya dil eğitimine gidecek. Kız arkadaşıyla orada bir hayat kuracaklar" demişti.

Murat Övüçün oğlu Burakcan Övüç trafikte ateş açtı Burakcan Övüç kimdir, kaç yaşında

BAKMADAN GEÇME!