Murat Kurum’dan hedef: 39 ilçede ev ev ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Murat Kurum’dan hedef: 39 ilçede ev ev ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2024 07:00

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, ‘39 İlçe Hane Ziyaretleri’ni başlattıklarını duyurarak “İstanbulumuzun 39 ilçesinde her sokakta, her evinde gönüllerin misafiri olacağız, bizden beklentilerini dinleyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Murat Kurum, dün ilk olarak Ataşehir’deki Grand Sheraton Otel’de Uluslararası Vuslat Platformu tarafından düzenlenen toplantıda platform temsilcileri ile bir araya geldi.

Buradaki konuşmasında İstanbul’u gerçek kimliğine kavuşturacaklarını belirten Kurum, “Şehirler sadece betonlardan ibaret değildir, şehir bir ruhtur. İnsanlarla bağını koparan şehirler, kültürüyle, tarihiyle de bağını koparır. Son 5 yılda bu şehirde büyük tahribat yapıldı, şehir kendi kimliğinden ruhundan uzaklaştırıldı. Tahribatı durduracak, İstanbul’umuzu gerçek kimliğine kavuşturacağız” dedi. Hem yerelde hem merkezde millete en güzel hizmetleri götürmek için hareket ettiklerini söyleyen Kurum, “Hiçbir şehrimizi gürültüye, çirkinliğe, çarpık yapılaşmaya terk etmedik. Her bir şehrimizi huzurun, mimarinin merkezi haline getirdik” diye konuştu.

Haberin Devamı

GÖNÜLLERE MİSAFİR

Kurum daha sonra ise Üsküdar’da ‘39 İlçe Hane Ziyaretleri’ hakkında basın açıklaması yaparken “Her adımda yeniden İstanbul çağrısıyla vatandaşlarımızla kucaklaşacağımız çalışmalarımızın ilkini başlatmış oluyoruz. İstanbulumuzun 39 ilçesinde her sokakta, her evinde gönüllerin misafiri olacağız, bizden beklentilerini dinleyeceğiz” bilgisini verdi.

KİRLİ İTTİFAK

Kandil ve ittifak söylemleri ile ilgili bir soruya da Kurum, “İstanbul’da mevcut yönetim çaresiz, bir çıkış arayışı içinde. Kandil’den işaret ettikleri ittifakı görüyoruz, bu ittifak kirli ittifaktır” yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!