Munzur Dağı’nda 7 terörist öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Munzur Dağı’nda 7 terörist öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2005 01:44

Tunceli’nin Munzur Vadisi’nden kış hazırlığı yapmak için Munzur Dağı’na çıkan yaklaşık 30 kişilik PKK’lı terörist grubuna operasyon düzenlendi. Teslim ol çağırısına ateşle karşılık veren grup Munzur Dağı’nın zirvesinde çembere alındı. Güvenlik güçleriyle çatışan teröristlerden şimdiye kadar 7’si öldürüldü. Diğer teröristlerin de etkisiz hale getirilmesi için operasyon sürüyor.

Haberin Devamı

ERZURUM'DA DA 1 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Erzurum'da terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonda 1 terörist ölü ele geçirildi.

Erzurum Vali Vekili İbrahim Yurdakul, yaptığı yazılı açıklamada, terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyon kapsamında, Hınıs İlçesi'ne bağlı Yaylakonak Köyü Tepeli mezrasında, güvenlik güçlerinin 1 terörist ile temas sağladığını belirtti.

Yurdakul, güvenlik güçlerinin “dur” ihtarına uymayan teröristin, kalaşnikof tüfek, şarjör, fişek, el bombası ve muhtelif dokümanlarla ölü ele geçirildiğini bildirdi.

Bölgede operasyonun devam ettiği kaydedildi.

DEHAP’lı başkan PKK cenazesinde

TUNCELİ’de öldürülen PKK’lı terörist Ziver Demirbağ’in Mardin’in Nusaybin İlçesi’ndeki cenazesine DEHAP’lı Belediye Başkanı Mehmet Tanhan da katıldı. PKK lehine slogan atılması üzerine polis müdahale etti. Çıkan arbedede 8 kişi gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!