2020 mukabele saatleri: Mukabele hangi kanalda, saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

2020 mukabele saatleri: Mukabele hangi kanalda, saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2020 09:23

Mukabele saatleri, Ramazan ayına az bir zaman kala araştırılan konular arasında yerini aldı. On bir ayın sultanı Ramazan ayı içerisinde farz olan oruç ibadetini yerine getirecek olan Müslümanların heyecanı giderek artıyor. Bu ay içerisinde aynı zamanda mukabeleler de yapılıyor. Edirne'deki Selimiye Camisi'nde, İslam dininde önemli yer tutan 14 asırlık mukabele geleneği, ramazan ayı boyunca sosyal medyadan canlı yayınla sürdürülecek.

Haberin Devamı

Ramazan ayı için geri sayım başladı. Bu ay içerisinde Kur’an-ı Kerim’i okumak ve dinlemek isteyen Müslümanlar mukabelelere yoğun ilgi gösteriyorlar. Koronavirüs önlemleri kapsamında evlerinde kalan vatandaşlar hangi kanalda mukabelenin yayınlanacağını merak ediyorlar. Peki mukabele hangi kanalda, saat kaçta?

MUKABELE HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Edirne'deki Selimiye Camisi'nde, İslam dininde önemli yer tutan 14 asırlık mukabele geleneği, ramazan ayı boyunca sosyal medyadan canlı yayınla sürdürülecek.

Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm, "Selimiye Camisi'nde her gün saat 11.00'de başlayan, canlı olarak Müftülüğümüzün Facebook sayfasında yayınlayacağımız mukabele programımız her gün devam edecek ve arkasından da 15 dakikalık özet sohbetlerimiz olacak. Bu vesileyle dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerimiz Selimiye Camisi ile manevi olarak buluşmuş olacak." dedi.

Haberin Devamı

DİYANET TV'DE MUKABELE

Diyanet TV'de her gün saat 15:00'da mukabele programı yayınlanıyor.

KANAL 7'DE MUKABELE

Kanal 7'de 23 Nisan'dan itibaren saat 04:30'da mukabele programı yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!